Es domāju,kas saprot kautko no šīs spēles,un saprot manu līdzšinējo stāvokli,apzinās,ka es pret tāda līmeņa komandām neieliktu Normal. Man vinkārši nebija iespējas pāris dienas ielogoties šajā spēlē,līdz ar to spēlēja standarts(labi,ka es vēl tādu saglabāju,jo pagājušsezon bija pāris tehniskie zāģi,jo man muļķim standartā bija tik 2 spēlētaji,ja nešaubos)...bet tu jau nemaz nezini par tādu fīču,vai ne?:) Aivi Azi es nemetīšu ārā,jo tā jau neuzliku uz vienu spēli rīkojumu,un zaudēju entuziasmu,tad vēl viens ĀZIS man prasa,lai izmetu pāris spēlētājus,kas būtu galīgi nekorekti izlasei,un kas jau man iedveš bailes,kas nu būtu ar izlasi ja tu būtu pie stūres(entuziasms visu laiku būtu pie 5 gjau,labākajā gadījumā)
Aza iekļaušana rotācijā ir skaidrojama ar pamatspēlētāju slikto izturību(bet tu jau uz to arī neskaties,vai ne? tu pat nezini,ko tas dod)...tas ļaus splē pamatsplētājam ik pa laiciņam nedaudz apstāties. Jā vajadzēja man viņu mest ārā sezonas sākumā,nu vainīgs esmu. NU KO ES NESAPROTU VĒL VAR CEPTIES!!! Takā bērnudārzā...