Pa zar nismo konstatovali da od prosle godine imam jednog?
Ne mogu da uzmem igraca od 20 godina koji je poluproizvod...ja nemam carobni stapic pa da ga istreniram za 1 sezonu i nadoknadim sve prethodno vreme koje je izgubljeno, a ono se uglavnom racuna gomilom nedelja.
Evo sada imam klinca, radim tako kako radim, ni sa njim nisam zadovoljan ako cemo realno, mogao je biti bolji, ali sam ga kupio tek nakon 3 nedelje od pocetka sezone(pre toga nije dobijao trening), nisam imao novca za boljeg i uklapa mi se u tim, a odavno sam izjavio da mi je tim bitniji od repke...
Ovo sto mi je Kotoor dao da radim, radim najbolje sto umem i sigurno nije fuseraj.
Po meni je mnogo bitnije sto je tvoj brat(ciciban), poceo kvalitetno da radi uz moje sugestije...i takvih primera treba da bude sto vise, to je po meni sustina price, da se novi menadzeri uvode u posao, a mi matori vec znamo...bitno je zaraziti svake sezone nove klince...kada se nakupi 100 takvih, uopste nece biti problema oko treninga i necemo se nadvlaciti u fazonu: "Ej ti treniras ovakvog i onakvog, vidi imas Kineza, vidi imas Turcina.."
Last edited by Likchina at 6/29/2010 8:12:21 AM