Ti stvarno nemas merku!!! Pa sto ne zakazes prijateljsku?!?!?! Sramota bre da od srede ne mozes da ugovoris obicnu utakmicu!!
Najvise mi je zao ostalih koje je svojom kandidaturom obmanuo a kojima je smetalo "kako im se ja obracam"... :/
29 Srbija U21 Europe 79 29 0.731 12111 10304 63% 230.029. na svetu, a cini mi se 18 u Evropi. Od danas i Hrvatska i Belgija su skocile ispred nas, a ako nastavis da ne zakazujes prijateljske utakmice, samo cemo gubiti rejting poene pa ce nas prestici i Slovacka, Slovenija, Rumunija, pa necemo biti ni medju 20 u Evropi. A to znaci da se trudis da nas zaglavis u peti, sesti, sesir za sledece kvalifikacije, zajedno sa Farskim ostrvima.I ko je sad izdajnik???
флавијусе ако ниси већ хтео да будеш селектор опет, не смарај овог сада...остави га...па ако хоћеш узми репку опет...јасно је и пре 2 месеца било да се пријатељске вероватно ни неће играти...шта више причаш...ајд катанац на ову тему ионако су утакмице готове па нема раѕлога више на било кога да се пљуље..поз