Loģiski, ka katrs, kurš audzina spēlētāju, grib redzēt viņu izlases sastāvā, jo darbs, laiks un nauda viņā ir ieguldīta, bet visiem jau nevar izdabāt lai kā jūs to vēlētos. Es šajā gadījumā neatbalstu nevienu, jo katram ir sava taisnība un pie tā varētu arī šobrīd palikt un beigt šeit tukši muldēt, jo ne pie kā tas galu galā nenovedīs. Nezinam ne mēs izlašu spēlētāju skilus, ne mēs varam ierakties cita prātā, tāpēc labāk, lai treneris sezonu novada kā viņam patīk un viss, jo savu nekādīgi nepanāksiet. Beigsies sezona, tuvosies jauna, skatīsimies kandidatūras uz šo amatu, un tad jau ievēlēsim jauno izlases vadītāju - visticamāk "melni", jo šo rakstu no viņa es atcerēšos, ka sola lielas lietas darīt ar LV izlasi. :) Ceru, ka abas sezonas, ne tikai vienu.
Manuprāt, derētu te beigt ņemties ap šo lietu publiskajā telpā, bet sākt jau domāt, ko varētu darīt turpmāk - izskatīt jau kādus nākamās sezonas potenciālos izlašu spēlētājus, lai jaunajam trenerim būtu vieglāk iesākt un vieglāk nokomplektēt izlases sastāvu, bet, protams, šis būtu tikai melnraksts, jo mēs jau nezinam, kā jaunajiem treniņos vedās šobrīd, ja nu vienīgi, kāds jau sāk skautot. Varu es piedāvāt sarakstus ar jaunajiem spēlētājiem 19-21 gadu grupā, excel formātā, ja kādam ir interese - neesmu sarakstījis jaunos draftētos, noslinkojis esmu. :D
Last edited by burkeliino at 12/19/2015 9:03:43 AM