Türkiye 141 - 111 Kıbrıs
Kıbrıs'a karşı düşük eforla 30 sayılık bir galibiyet aldık. Hücum olarak 141 sayı atmamız pozitif olsa da, Kıbrıs gibi bir takımdan 111 sayı yemek bizim için çok kötü. Bloklu uzunlarımızın hepsi formda olduğu için 3-2 alan çıktım, ancak bloklu uzunlarımızın ribauntlarının çok yüksek olmaması yüzünden, ribauntlarda çok gerideydik. Mert antrenman almaya devam etse de diğer bloklu iki uzunumuz yaşları 29-31 olduklarından ribauntları bu seviyede kalacaktır. Bu da gelecek için hiç de olumlu değil, zaten içeriden oynayabileceğimiz uzunların çok az olmasından ötürü.
Maçın adamları aşırı yüzdeli oynayarak 44 sayı kaydeden İsmail ile 15 sayı, 11 ribaunt, 4 asist ve 7 bloklu performansıyla Mert oldu.
Grubun diğer maçlarında iki önemli sonuç vardı. Eşit eforlarla oynanan maçta İspanya, Ukrayna'ya mağlup olmuş. Ayrıca Makedonya, Rusya'ya karşı ÇZ çıkmasına rağmen galibiyet alamamış. Makedonlar kazansaydı bizim için iyi olurdu. Bir sonraki maçımız Makedonya ile ve ÇZ çektiklerinden dolayı kolay kazanacağımızı düşünüyorum.
Bu hafta sadece 8-9 formlu oyuncuları kadroya almıştım, umarım önümüzdeki hafta takımın diğer oyuncuları da yüksek formda olur.
Last edited by capali at 9/22/2020 5:39:14 AM