BuzzerBeater Forums

Hellas - III.11 > sezon18

sezon18 (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
200175.478 in reply to 200175.477
Date: 12/14/2011 5:35:10 PM
Overall Posts Rated:
150150
Αστέρια 59-89 Γιάννης

πρινς από τον Γιάννη,αλλά θέλω να μοιραστεί μαζί μας τα συμπεράσματα του.όσον αφορά τα Αστέρια,περιμένω να τα δω με Κάγκουρα και Κωστάκη μέσα στην ρακέτα συγχρόνως.

πηρα το ματς ευκολα αλλα εβγαλα και μερικα συμπερασματα για το πρινσετον(τουλαχιστον για την ομαδα μου)...
1)τα ποσοστα μου ηταν φοβερα
2)παρολο που οι πασες μου ηταν πολυ καλες σε σχεση με την αμυνα του αντιπαλου εκανα 21 λαθη...

το συμπερασμα ειναι οτι δεν ξερω κατα ποσο θα μπορω να παιξω καλο πρινσετον απεναντι σε καλυτερες αμυνες...σιγουρα θα το δοκιμασω καποια στιγμη για να το μαθουμε...εδω να σημειωσω οτι δεν εχω τρυπα στις πασες σε καμμια θεση...αν θελει καποιος αλλος να πει τη γνωμη του εδω ειμαστε...:)
δεν μπορω να βγαλω και πολλα συμπερασματα γιατι ειναι μονο ενα παιχνιδι....

This Post:
00
200175.479 in reply to 200175.478
Date: 12/14/2011 6:12:21 PM
Overall Posts Rated:
10001000
1)τα ποσοστα μου ηταν φοβερα
2)παρολο που οι πασες μου ηταν πολυ καλες σε σχεση με την αμυνα του αντιπαλου εκανα 21 λαθη...

kaλά ποσοστά.λίγα σουτ.λάθη όχι 21 όμως.21 ήταν οι ασίστ.λάθη είχες 14.

δεν μπορω να βγαλω και πολλα συμπερασματα γιατι ειναι μονο ενα παιχνιδι....

συμφωνώ.

επηρεασμένος από άλλους χρήστες,έγω στο μυαλό μου το εξής.

αν περιμένεις καλή ροή (ροή = αποτελεσματικότητα επίθεσης / περ.άμυνα αντιπάλου)

τότε επιλέγεις που θα χτυπήσεις και πας σε αργό τέμπο.
αν δεν περιμένεις καλή ροή,πας σε γρήγορο ή έστω κανονικό ρυθμό.

1)ποια είναι όμως η καλή ροή?
2)τι γίνεται όταν υποτίθεται ότι έχεις καλή ροή,ενώ έχεις τύπους σαν τον Μασσάλα μέσα?
3)κι αν έχεις καλή ροή επειδή δεν έχει καλή περ.άμυνα ο αντίπαλος,γιατί να μην πας σε γρήγορο τέμπο και άρα σε περισσότερες κατοχές χτυπώντας στην αδύναμη περι΄φερειακή του άμυνα?

εσύ πχ με ροή τέλεια γιατί να κάνεις 14 λάθη?και μάλιστα πολλά έγιναν από το 1 μέχρι το 3 που είναι οι παίκτες που σου δίνουν την καλή ροή!

το μόνο ασφαλές συμπέρασμα από αυτό το πρινς για εμένα ήταν το ότι ο σέντερ στο πρινς κάθεται και κοιτάει τους άλλους.
κάτι που έχω διαβάσει εξάλλου κι αλλού κι εδώ επιβεβαιώνεται με τον καλύετρο τρόπο αφού στο 5 είχεις το καλύτερο p.p 100 shoots αλλά πήρε τις λιγότερες προσπάθειες.

από την άλλη είχα διαβάσει ότι με πρινς πιάνεις καλύτερα ποσοστά στα τρίποντα,αλλά δεν είδα εδώ κάτι τέτοιο.

οπότε περιμένω κι εγώ να ακούσω προτάσεις,ιδέες και σχόλια στα παραπάνω,αφού όπως καταλαβαίνεις είμαι στο σκοτάδι...

ΥΓ:τα σβησμένα από κάτω είναι από εμένα.πόσταρα με κάποιο τρόπο αυτό το μήνυμα 4 φορές!!!και τα έσβησα μετά...

Last edited by stelaios at 12/14/2011 6:24:53 PM

Message deleted
Message deleted
Message deleted
This Post:
00
200175.483 in reply to 200175.477
Date: 12/15/2011 3:10:28 AM
Aris b.c.t
A1
Overall Posts Rated:
653653
Άρης 44 - 78 Πλαγκ

1)δεν περίμενα κανονική σό τον Στέφανο με τίποτα!
2)7 λάθη ο Πλα του Στέφανου
3)ο Πλα πήρε 17 επιθέσεις + 7 λάθη.
αν έπαιζε στο 4 θα έπαιρνε τις ίδιες επιθέσεις ή παραπάνω?
περιμένω αππαντηση σε αυτό.

αν ο πλα επαιζε στο 4 θα επαιρνε περισσοτερες επιθεσεις....απλα ειναι περισσοτερο απο τον frenkel 5αρι...ο frenkel σαν συνολο ειναι καλυτερος παικτης...δεν περιμενα ομως μεσα σε 16 λεπτα με δυνατος στην αγωνιστικη κατασταση να αποβληθει με εξι φαουλ....δεν εβαλα και τον βερνικο καθολου στο ματς για λογους προπονησης...αν επαιζε αυτος σιγουρα θα επαιζα ζωνη 2-3 για να του κλεισω τους ψηλους...

This Post:
33
200175.484 in reply to 200175.483
Date: 12/15/2011 7:42:35 AM
Overall Posts Rated:
335335
ειναι μονο για τους θαυμαστες μου :P

αλλο ενα αφιερωμα της O-BET με ονομα (στο μικροσκοπιο)

*ειναι αναμφισβητητα 1/5 TOP games που βλεπει αυτη η κατηγορια καθε σεζον σε κανονικη περιοδο..

Red Legionaries (vs) AGOR Aegean
{3} -- {1}

σε ενα παρκε..σε ενα γηπεδο..τοσοι μαζεμενοι πρωταγωνιστες..τοσα πολλα μεγαλα ονοματα..
2 αποστολες Α ποιοτης
Estolaga,Bagnoli & Daowen (vs) Cegarra,Grunert & Fornoz

Φετος οι κοκκινοι εχουν φυγει 5 φορες μεχρι στιγμης εκτος Χαλκιδας και 2 φορες εχουν υποχρεωθει σε ηττα
(Πλαγιαρι και Βολος)....
μια ομαδα που εχει δουλεψει πανω στο push αλλα και που μπορει να παιξει οτιδηποτε με αποτελεσματικοτητα..
σπουδαια αμυνα και προσγηομενοι παικτες που μωλις φετος ειναι μαζι και εχουν τρομερη χημεια

Μεσα στο Ρεθυμνο οι αγορ εχουν το απολυτο 5/5 και καμια ομαδα δεν εχει περασει ευχαριστα εκει μεσα..
η ομαδα που μας ηρθε ουρανοκατεβατη απο την Α2 με τον μοναδικο της run με το οπλο..επισης καλη αμυνα με ουσιαστικα 3 τιτανες παικτες..πλουσιο μπατζετ και πλουσια ομαδα απο οσο φαινεται η αγορ..

ΔΥΣΤΥΧΩΣ δεν υπαρχει περσινος αγωνας μεταξυ τους για συγκριση

οταν κοιτας τον ουρανο παρατηρεις οτι καποια αστερια λαμπουν λιγο περισσοτερο..
ο <ζημιαρης> για τους κοκκινους μοιαζει να ειναι ο Xiangiang που εχει συμμετοχη και στα 12 παιχνιδια πρωταθληματος και σκοραρει κατα μ,ο 16,2 ποντους / ανα αγωνα...ο 24χρονος κινεζος με τον αριθμο 5, αγωνιζεται στην θεση του ποιντ γκαρντ..ο Liu αναγνωριζεται για τις κινησεις που κανει κυριως χωρις μπαλα..εχει την ικανοτητα να βγαινει ξεμαρκαρτιστος να ζηταει και να παιρνει την μπαλα και να σκοραρει με ανεση απο την γραμμη του 3ποντου..Χαρακτηριστικος ο αγωνας με τον αρη,ισως να ενοχλειται με το σκληρο μαν2μαν (πχ εναντιον του kluk) ωστοσο ειτε με push ειτε με gun κραταει χηλα την επιδοση του..

Μεσα στους top scorers της κατηγοριας βρισκεται ο Zutautas Goesas..ο παικτης με τις μεγαλυτερες βαθμολογιες προσφερει 21,2 ποντους ανα αγωνα στην ομαδα του..παιρνει αξια τον τιτλο ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ καθως με βαρυα μαν2μαν πανω του οπως του Zarif σουταρει με πανω απο 60% ευστοχια..δεν υπαρχει παιχνιδι που να μην εχει κερδισει τις εντιπωσεις

ρεντ................αγορ
46% < 2ποντα > 44%
30% < 3ποντα > 32%
68% < free > 68%
57 < reb > 49
22 < asst > 20
104 < points > 95 /ανα αγωνα

Melina Merkouri το γηπεδο

πιθανες 5αδες

για red ..Xiangiang , Bagnoli , Estolaga , Daowen , Gius
για agor..Rancigaj , Goesas , Cegarra , Fornoz , Resch (εκτος και αν κανει καποια εκπληξη με Grunert βασικο)

στην χρυση ομαδα μας ανοινουν Daowen & Goesas ..

τελος..βαθμολογικα τωρα εχει τρομερο εδιαφερον το παιχνιδι..με νικη του ρεντ η Ανατολια για λιγο παιρνει την θεση του οδηγου στην κατηγορια και ο θοδωρης ολο και πλησιαζει και πλησιαζει..
σε περιπτωση νικης των γηπεδουχων μπορει να βαζουν το ενα ποδι για να ανεβουν στο βαθρο του πρωτου..

ποια ειναι η προβλεψη της O-BET? ....

οι red legionaries θα βγουν νικητες μετα απο ενα συναρπαστικο παιχνιδι..

This Post:
00
200175.485 in reply to 200175.476
Date: 12/15/2011 8:56:05 AM
Overall Posts Rated:
8282
καλως τον φιλο.....κριμα που δεν σε προλαβα σε αυτο τον ωραιο ομιλο....:((((μακαρι του χρονου που θα ανεβεις (σιγουρα θα ανεβεις) να ερθεις στο ομιλο αυτο (μακαρι βεβαια να μεινω και εγω)...οσον αφορα το σαββατιατικο ματς απο οτι βλεπω δεν θα παιξει ο Wei Chunyao ....ή μαλλον το ευχομαι...βεβαια το ματς παλι δυσκολο θα ειναι και για τους δυο μας....οι διαιτητες κατι μου χρωστανε απο την προηγουμενη αγωνιστικη...παντως εχεις δικιο οτι πρεπει να αναζητησω αλλου την τυχη μου....αλλα απο την αλλη αν παρω μια τετοια νικη πλησιαζω ολο και πιο πολυ στη σωτηρια!!!!

Μπα δεν ανεβαινω ουτε με σφαιρες προσπαθω να εξελληνοποιησω το ροστερ και να προπονησω,,,,ξεκιναω απο την αρχη.....εχω μπει μεσα 1,8 mio στις μεταγραφες και αν δεν εξυγιανω τα οικονομικα μου και να μαζεψω ενα σεβαστο ποσο δεν παω πουθενα....εχω πουλησει τα παντα.,....τωρα πουλαω Gillbrant (3181112) και Divizinskas (3089415) και τελειωνει το παραμυθι μου...ευτυχως εκανα 10 νικες και δεν θα πεσω...για του χρονου δεν ξερω.....δεν πειραζει ομως,....εχω βαλει εναν στοχο και μ αρεσει εστω και ετσι.......

This Post:
00
200175.486 in reply to 200175.485
Date: 12/15/2011 11:36:41 AM
Overall Posts Rated:
10001000
αποκλείστηκα από το κύπελλο!!!!

This Post:
00
200175.487 in reply to 200175.486
Date: 12/15/2011 11:47:23 AM
Overall Posts Rated:
10001000
μεγάλο το σημερινό ξενέρωμα!πολύ μεγάλο!
αυτά παθαίνει κανείς άμα δεν ξέρει να μετράει.πίστευα ότι με έπαιρνε για rotation βαθύ,αλλά έκανα λάθος τρομερό!
ποιο τρομερό δεν γινότανε δλδ!

τέσπα...

ελπίζω να πουλήσω πλέον κάνα παίκτη γιατί χωρίς κύπελλο μπαίνω μέσα.

στόχος πλέον η 5η θέση.
ουσιαστικά η σεζόν τελειώνει εδώ για μένα...

μεγάλο ξενέρωμα έχω φάει...

This Post:
00
200175.488 in reply to 200175.487
Date: 12/15/2011 12:45:37 PM
Overall Posts Rated:
150150
απο οτι καταλαβα χρειαζεσαι πολυ καλες πασες για να παιξεις πρινσετον...ομως δεν ειμαι σιγουρος αν τα λαθη αποτελουν ετσι και αλλιως ενα απο τα μειονεκτηματα του πρινσετον...δηλαδη αν τα λαθη
θα μελετησω και μερικα παιχνιδια πιο υψηλου επιπεδου και ελπιζω να οδηγηθω σε μερικα συμπερασματα...

3)κι αν έχεις καλή ροή επειδή δεν έχει καλή περ.άμυνα ο αντίπαλος,γιατί να μην πας σε γρήγορο τέμπο και άρα σε περισσότερες κατοχές χτυπώντας στην αδύναμη περι΄φερειακή του άμυνα?

αυτο δεν ειναι σωστο..καταρχην αν εχεις εσυ περισσοτερες κατοχες επειδη παιζεις γρηγορο σύστημα θα έχει και ο αντίπαλος περισσότερες επιθέσεις...άρα σε αυτή την περίπτωση δεν πας για την ποσότητα αλλά για την ποιότητα...δηλαδή προσπαθείς να εκμεταλευτείς την κακή άμυνα του αντιπάλου για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα ποσοστά...
με αυτη τη λογικη ποτε δεν θα επιλεγαμε αργο συστημα...και ομως πολλες φορες οι πασες ειναι που κρινουν τα παιχνιδια..

Last edited by GIANNIS.K. at 12/15/2011 12:46:09 PM

Advertisement