Belgicko vs Slovensko 102:118(19174)V prvom rade sa ospravedlnujem, ze info nebolo aj tu na fore, ale nebol som na nete tesne pred zapasom, takze to bolo len na externom.
Uz vcera sa nam vyhrou proti Belgicku, outsidrovi skupiny ako sa sami nazvali, podarilo prekonat vykon spred 2 sezon, ked sme po postupe nedokazali vyhrat ani 1 zapas. Este 1 zapas nam vsak chyba k vyrovnaniu historickeho maxima zo sezony 13, ked sme skoncili s bilanciou 2-3. Dufam, ze sa nam to pri troske stastia podari aj prekonat.
Teraz trosku k zapasu. Nevidel som ho cely, len nejaky useky vcera vecer z replay. Bol to vyrovnany suboj, o com hovoria aj vyrovnane stavy jednotlivych stvrtin, akurat v 3/4 sa nam podarilo vybudovat si 10 bodovy naskok, ktory bol napokon rozhodujuci. Ako to uz pri kolotoci byva zvykom, body su rovnomerne rozdelene a bodovalo dokonca vsetkych 12 hracov. Najviac si zastrielal Tydlacka, ktoreho tam engine tlaci viac ako by som to robil ja, tentoraz mozno trosku na ukor Gazura. Najviac sme supera predcili na doskoku (o 14 celkovo a 8OR) a hrali sme timovejsie (o12A). Ked si este zoberieme, ze sme namali najlepsie formy a 2 hraci z pomyselneho zakladu neboli ani na supiske, takze este stale tam bola rezerva.
Po prvom kole sme zatial na cele skupiny o skore, kedze top favoriti skupiny hralo proti sebe a skoncilo to malym rozdielom
(19173). Najblizsie nas caka Portugalsko, ktore zdolalo domace Turecko, co by nam v konecnom zuctovani mohlo prist vhod. Snazte sa prosim drzat minuty v rozumnej miere. Dakujem.