Én értem Gila gondolatmenetét és egyetlen részletével egyet is tudok érteni. Pont azt szeretem ebben a játékban, hogy elég jól szimulálja a valóságot, és az egyetlen ami szúrja a szememet, az a ts. Ha én szándékosan ellazázok 3-4 meccset, attól miért lesz jobb a csapatszellem? Miért jelent ez nekem később előnyt?
Persze megmagyarázható lenne, ha nem csapatszellemként írnák, hanem fáradtságként, illetve "frissességként", annak már lenne realitása, hiszen akik az utolsó pár meccsen kidolgoznák a belüket, nyilván rosszabb állapotban érkeznének a következő meccsre, mint azok, akik csak lézengenének a pályán 3-4 meccs óta.
A laza-mots kérdéssel szerintem csak két baj van, egyrészt túl szigorú a mots (és ezért nem reális), ha pl mindketten lazázunk 8 meccsen keresztül, aztán én nyomok egy mots-ot, ami felezi a ts-t, míg te lazázol, akkor már szezon végéig folyamatosan 4-5 ts előnyben leszel. A másik probléma a kupa, aki kiesik az első körben, az megintcsak behozhatatlan hátrányba kerül azzal szemben, aki még kupázik és ott lazázik, holott nyilván kevésbé megterhelő egy tét nélküli edzőmeccs, mint egy kupameccs, mégis a kupázó ts-e nő(het, ha lazázik), míg az edzőmeccset játszóé csak csökken, mert alapból normálnak veszi a gép.
Don't feed the troll