1)τα ποσοστα μου ηταν φοβερα
2)παρολο που οι πασες μου ηταν πολυ καλες σε σχεση με την αμυνα του αντιπαλου εκανα 21 λαθη...
kaλά ποσοστά.λίγα σουτ.λάθη όχι 21 όμως.21 ήταν οι ασίστ.λάθη είχες 14.
δεν μπορω να βγαλω και πολλα συμπερασματα γιατι ειναι μονο ενα παιχνιδι....
συμφωνώ.
επηρεασμένος από άλλους χρήστες,έγω στο μυαλό μου το εξής.
αν περιμένεις καλή ροή (
ροή = αποτελεσματικότητα επίθεσης / περ.άμυνα αντιπάλου)
τότε επιλέγεις που θα χτυπήσεις και πας σε αργό τέμπο.
αν δεν περιμένεις καλή ροή,πας σε γρήγορο ή έστω κανονικό ρυθμό.
1)ποια είναι όμως η καλή ροή?
2)τι γίνεται όταν υποτίθεται ότι έχεις καλή ροή,ενώ έχεις τύπους σαν τον Μασσάλα μέσα?
3)κι αν έχεις καλή ροή επειδή δεν έχει καλή περ.άμυνα ο αντίπαλος,γιατί να μην πας σε γρήγορο τέμπο και άρα σε περισσότερες κατοχές χτυπώντας στην αδύναμη περι΄φερειακή του άμυνα?
εσύ πχ με ροή τέλεια γιατί να κάνεις 14 λάθη?και μάλιστα πολλά έγιναν από το 1 μέχρι το 3 που είναι οι παίκτες που σου δίνουν την καλή ροή!
το μόνο ασφαλές συμπέρασμα από αυτό το πρινς για εμένα ήταν το ότι ο σέντερ στο πρινς κάθεται και κοιτάει τους άλλους.
κάτι που έχω διαβάσει εξάλλου κι αλλού κι εδώ επιβεβαιώνεται με τον καλύετρο τρόπο αφού στο 5 είχεις το καλύτερο p.p 100 shoots αλλά πήρε τις λιγότερες προσπάθειες.
από την άλλη είχα διαβάσει ότι με πρινς πιάνεις καλύτερα ποσοστά στα τρίποντα,αλλά δεν είδα εδώ κάτι τέτοιο.
οπότε περιμένω κι εγώ να ακούσω προτάσεις,ιδέες και σχόλια στα παραπάνω,αφού όπως καταλαβαίνεις είμαι στο σκοτάδι...
ΥΓ:τα σβησμένα από κάτω είναι από εμένα.πόσταρα με κάποιο τρόπο αυτό το μήνυμα 4 φορές!!!και τα έσβησα μετά...
Last edited by stelaios at 12/14/2011 6:24:53 PM