1) Poté co Honza oznámil že nechce kandidovat, tak mi to z pozice nejzušenějšího skauta přišlo jako logické vyúštění situace kandidovat a návazat na dlouhodobou práci okolo U21.
2) jsem již zodpověděl dříve.
3) Tak s tímto zápřehem během draftu počítám a nevidim v tom problém.
4) Na radu macrose prozatím neodpovím
5) Tyto informace jsem z velké části načerpal během působení skauta a celkově i ze zájmu o U21/NT. Případně můžu konzultovat s týmem okolo reprezntace.
6) Samozřejmě se budu vždy snažit o dohodu, ale záleží i na trenérech soupeřů. Třeba z pohledu naší skupiny budou dohody (ideálně o TIE) nezbytné pro zachování šance na postup.
7)
PG:
13 9
15 14
14 10
Takhle pro rychlou hru, pro Hru ke koši, bych dle síly podkošových hráčů volil JR 7-8 a tím pádem přihrávky 11-12
SG:
14 10
15 13
14 9
Vzhledem k tomu že vnější taktiky nepovažuji za příliš použitelné (maximálně na začátku sezony při nízké náladě), tak bych JR nehnal tak vysoko, takže takhle pro rychlou, pro look v případě silných podkošáků by se dalo i JR jenom 9
8)
PF:
11 -
- 9
9 -
16 15
15 -
Takhle pro rychlou, pro hru ke koši by se dali vnější vlastnosti omezit za cenu lepší pod. střelby.
C:
10 -
- 8
8 -
17 16
16 -
Takhle pro rychlou, pro hru ke koši by se dali vnější vlastnosti omezit za cenu lepší pod. obrany.
Ale tyto varianty mi přijdou poměrně nereálné, ale rád bych jednou takového hráče v U21 jednou viděl. (ale reálněji vidim že se dostane třeba na těch 16,16,15 bez výraznějšího tréninku vnějších vlastností.
Last edited by honza999 at 11/2/2011 3:51:36 PM