Στη δική σου περίπτωση σου στοίχησε και μία κατηγορία! Αυτό και το Μ2Μ
Υπάρχει και η 3-2 βρε παιδάκι μου...
έπαιξαν πολλοί παράγοντες ρόλο.πριν φτάσουμε στα πλέι-οφς δλδ.
1)υπήρχε μποτ και όποιος έπαιζε μαζί του στα καπάκια είχε εμένα με αποτέλεσμα μόνιμα να χτυπούν εμένα με το καλύτερο σχήμα τους και με καλό ηθικό.5-6 ματς έδωσα με διπλή διαφορά διάθεσης
2)η πορεία μου στο κύπελλο.έφτασα στους 32.αυτό είχε το κόστος του στο πρωτάθλημα
3)η απληστία μου.μπορούσα να καθαρίσω την παραμονή,αλλά ήθελα να μπω με φουλ ηθικό στα πλέι οφς μπας και ανεβώ στην ΙΙ.
στα πλέι άουτ τώρα,αν γύριζα το χρόνο πίσω θα έπαιζα 3-2.έχεις δίκιο.κόλλωσα γιατί στο 2ο ματς μου πήρε 19 επιθετικά ριμπ με τρέξε απέναντι στο μαν2μαν μου.
Πάντως είσαι από τους λίγους εναπομείνατες "ρομαντικούς".
δεν μπορώ να παίξω αλλιώς.χωρίς προπονήσεις για εμένα δεν έχει νόημα.τους αγαπάω τους παίκτες μου και δένομαι μαζί τους.δεν αντέχω να σκεφτώ να τους πουλήσω!
αν έκανα πως πουλάω πχ Σιδηρόπουλο και Κουλουχέρη και Αμάν και Κακλαμανάκο θα μάζευα τουλάχιστον 4 χαρτιά!και θα έκανα ότι μου έκανε κέφι μετά.θα έφτιαχνα ομάδα επί τόπου για επιστροφή στην ΙΙΙ και θα μου έμεναν και λεφτά πολλά.πάρα πολλά.
αλλά δεν θέλω να το κάνω.έτσι τώρα το ταβάνι μου για φέτος στα οικονομικά είναι να μην μπαίνω μέσα κάθε εβδομάδα και να βγάζω κέρδος από το κύπελλο(όσο παραμείνω στο θεσμό).
ρομαντικός λοιπόν 1000%....
μίλησε και με τον Νεκτάριο. Έχει ξεκινήσει ένα πρότζεκτ
το ξέρω πάνω κάτω το πλάνο του.
εδώ έχω κολλήσει πάρα πολύ.μου αρέσουν τα βαριά πρότζεκτ.αλλά δεν μπορώ να φτιάξω για εμένα ρε γαμώτο.
εγώ απλά φτιάχνω 3 περιφερειακούς για Α εθνική που να μπορούν να παίξουν τα πάντα.μέχρι εκεί όμως.