BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Ki nyeri az NB I-et?

Ki nyeri az NB I-et? (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
25319.48 in reply to 25319.47
Date: 4/27/2008 6:39:02 AM
Overall Posts Rated:
00
Jó akkor bundázza ezentúl végig mindenki a szezont...

This Post:
00
25319.49 in reply to 25319.46
Date: 4/27/2008 7:06:17 AM
Overall Posts Rated:
77

-ők megdumálták a laza-lazát ;
-az alapszakaszban többen is lebeszélték a pic-picet és azon nem voltam felháborodva, az nem bír olyan nagy súllyal és egyébként az a ts növelésére szolgál a playoffra.
-úgy kellett neked mint egy falat kenyér),
-attól hogy nem te ajánlod fel a pic-picet mivel elfogadod te is ugyanolyan vagy mint az aki felajánlja.
-ha egy meccsen múlna az hogy kiesel vagy nem igencsak te is megkérnéd az ellenfeled hogy ne verjen agyon...

Látod a saját kis gondolatfuttatásodból is kiderült: Van itt minden!
Csak egyszer perlekedünk miatta(ha nem tetszik) egyszer meg teljesen normális(mert nekünk tetszik és persze nem bír olyan nagy súllyal :D )

Úgy kellett neked mint a falat kenyér... Pfff, hagyd már ezt a mártírkodást. Ha az ellenfél felajánl vmit és úgy érzem nem válik káromra persze,h elfogadom,nehogy már most abba köss bele,h felajánlottál vmit és elfogadtam.LOL! :D
A kupa meccsen lárhatod nem fogadtam el,csak a kinyírosdit kerültem el,így viszonylag neked is segítettem,és az én ts-em sem esett a béka segge alá.

És hidd el a töbieknek is ugyanolyan nehéz a saját kis TS-vel gazdálkodni,mint nekünk.Ezt mindenki úgy intézi,ahogy akarja(amíg a szabályok megengedik).

Az egy meccsen múlik kiesésről,hogy ki kit kér meg,hát megkérhetett volna az is,akivel versenyt futottál,h keményen menjek neked,evvel őt segítve.
Elvben akkor ez ő vele szemben nem lett volna korrekt,de ez anno nem zavart.

Na mindegy forgasdd csak úgy a dolgokat-gondolataidat,ahogy akarod.
Meddő vitának tűnik és úgysem fogunk egyet érteni,mert sértve érzed magad.
(aminek mellesleg nem kicsit te ástad az alapjait)

Ha gondolod zárjuk le ezt a vitát és koncentráljunk a következőre,mert amennyire máshogy látjuk a dolgokat,biztos lesz még! :D :D :D

Sok sikert neked is jövőre!!

This Post:
00
25319.50 in reply to 25319.49
Date: 4/27/2008 7:15:10 AM
Overall Posts Rated:
00
Egyetértek! :D Nehogy már egy ilyen hülyeség miatt össze vesszünk. Hozzáteszem GPoWeR is az osztálytársam és tudom hogy ő sem fogja szó nélkül hagyni a dolgot, annyi szent hogy a nagydöntőben az OLaj KK-nak fogok szurkolni.
Hasonlókat neked is!
Ezennel a témát lezártnak tekintem és nem szeretném ha még valaki felhozná...előre is köszi.

This Post:
00
25319.51 in reply to 25319.50
Date: 4/27/2008 7:39:27 AM
Overall Posts Rated:
77
Neked mindenki az osztálytársad?
Ha Olaj is,akkor én visszavonulok! :D

Message deleted
From: szala

This Post:
00
25319.53 in reply to 25319.32
Date: 4/27/2008 9:44:20 AM
Overall Posts Rated:
00
Persze,hogy nem elég egy játékos!De lennének mellé társak..

From: Mervin
This Post:
00
25319.54 in reply to 25319.53
Date: 4/27/2008 11:31:01 AM
Overall Posts Rated:
1313
Na ehhez annyit szezon közben 2 embertől kértem laza lazát mert kupa miatt rossz volt a morál. Éssajna egyiket önhibámon kívül (Köves ellen akkor nem volt netem ) ellen nem tudtam betartani! de kövesben becsülöm, hogy rosszul esett neki de nem csinált belőle itt vitatémát és nem járatott le!

Itt összhang kell és hagyjuk meg a taktikai részt mindenki döntse el mit tesz lazázik vagy nem, ki az akit verni akar és kit nem stb.

Én azt mondom koncentráljunk a válogatottra!

ui.: Hihetetlenek jó barátom és símán tudtam volna bundázni, úgy hogy ő teljes erőbedobással játszik los pöc ellen és Wild ellen akkor én vagyok a rájátszásban de nem tettük mert nem tartottuk korrektnek!

Merv

Last edited by Mervin at 4/27/2008 11:32:40 AM

Message deleted
This Post:
00
25319.56 in reply to 25319.55
Date: 4/27/2008 12:27:55 PM
Overall Posts Rated:
9999
Azért örülök, hogy "rátok van bízva a játék magyarokra vonatkozó része". Mint a dedósok, úgy viselkedtek....nem lehetne ezt valahogy privátba intézni, lévén ti vagytok a legmagasabb beosztásban a magyar játékosok között, de kezd bennem az a kép kialakulni rólatok, hogy éretlen hülyegyerekek vagytok...itt veszekedtek, és mint látom a fordítások meg nem haladnak.....

És ez nem csak a konkrét címzettnek szól, hanem mindekinek, aki az ügyben érintett.

Last edited by RTFM-urimate at 4/27/2008 12:28:41 PM

Message deleted
This Post:
00
25319.58 in reply to 25319.57
Date: 4/27/2008 12:44:07 PM
Overall Posts Rated:
9999
Most nem mennyünk ebbe bele, ezt megértem, ha nem vagy olyan helyzetben....de nem egyedül vagy rá és a múlt héten nem 3-4 napot kellett várni a fordításra. Én megértem, hogy iskolába/dolgozni/ide-oda jártok...de vagy csinálom rendesen amit elvállaltam, vagy nem csinálom.

Advertisement