Hja, vsak tale forum vidi drugače.
Meni so teme, kjer ni veliko povezave z BBjem (t.i. drame) super in jih z veseljem preberem.
Nisem prepričan, da bi me pritegnile dolge razprave o tesnem pokrivanju, kjer bi nekaj strokovnjakov iz SKL debatiralo o prednostih le-te.
Skratka, meni bi bilo zanimivo več pogovarjanja o tretjih stvareh. Zanimivo bi bilo brati temo o zgodovini vašega kluba, kjer bi vsak opisal svoje začetke igranja (npr. jaz sem v preteklosti igral z drugim klubom in se še do danes spomnim, da sem bil v najmanj dveh ligah skupaj z določenim klubom, katerega lastnik pa je bil skorajda moj sošolec nekaj časa), ali pa na splošno debate o ligi NBA? Zagotovo vsi spremljate VSAJ malo košarko?
Ampak to sem le jaz, to je moje mnenje, ki ga prav nikomur ne vsiljujem. Jaz si želim to, ti si želiš drugo. In v našem primeru lahko zadovoljimo praktično vse! Zakaj? Ker smo na forumu, kjer lahko vsak odpre svojo temo in napiše kar želi. Bistvo mojega prispevka je tako to, da bi lahko na forumu sodelovali vsi. Nekateri pod strokovnimi debatami o tesnem pokrivanju, drugi v temi Vici.