@Otis
nu e deloc teapa sa antrenezi sub MVP, acuma depinde foarte mult de filosofia ta de joc in general(la nivel de echipa de club, nu NT). In nici un caz nu e teapa. Nu e teapa nici sa iti faci jucatori de 20-30k. Un astfel de jucator care cu exceptia ultimului sezon in care il antrenezi probabil avea salar sub 10k, se vinde pe piata la 22 de ani intre 750k si un milion. O rezerva de calitate cu skill-uri decente, care poate cu succes sa "inghita" minute pe cand monstrul tau titular sta pe banca. Este foarte scump si foarte cautat in BB.
O duzina de antrenori? Probabil ca nu ii avem. Dar nu suntem prea departe. Timid, incep sa primesc 1-2 mail-uri din cand in cand cu manageri care chiar vor sa isi dea interesul in antrenament. Macar o duzina vom avea
nu as antrena un jucator de 18 ani sub MVP.... PENTRU MINE, pentru a-l pastra. am fost prea vag, scuze. nu as sacrifica 2 ani din viata mea ca saantrenez si sa vad un jucator ca isi atinge potentialul la 80k salariu
altfel zis, daca as trage un MVP as face tranzitia de la un joc de manager la un joc gen NBA 2k14 player mode.stiu ca la 80k pt un all star poti sa il faci SF de calitate, dar eu ma refeream la ACEL jucator care te face sa schimbi felul in care joci. stiu ca poti sa iei si jucatori peste all star si sub MVP si sa-i cresti pana la nivelul la care faci profit sau alte alea, dar nu merita timpul. daca trageam jucatorul pe care l-a avut diverse acum nspe sezoane imi schimbam abordarea.
gandeste-te cum ar fi sa ai un jucator in NT titular dupa ce l-ai antrenat de la 0 si l-ai si draftat
boston a sesizat corect ca e relativ asta cu antrenatul. jocul te incurajeaza sa antrenezi si sa vinzi, dar din toate aceste cicluri de antrenament, tb sa profiti sa ai un singur jucator, sau 2, care sa fie antrenati si sa nu fie vanduti. daca 2 sezoane dai RB apoi 2 ID apoi 2 IS, poate vinzi 10 jucatori in alea 6 sezoane pt bani, dar tot tb sa ramai cu 1 sau 2 care au prins toate 6 sez de antrenament
, iar din banii luati de pe cei 10 vanduti iti iei acel veteran superstar si go for it. asa e si in NBA
acolo ai nevoie de tineri fiindca pe salariile de rookie si extensii constranse la rookie scale, poti sa salvezi bani cand vine vorba de cap. echipepe care au draftat superstaruri sezon dupa sezon au avut dificultati in a-si dezvolta echipa cu 3 generaii de pusti concomitent, iar daca toti sunt buni, cum a fost OKC care a draftat pe langa Durant Ibaka si Westbroo a avut si pe Geff Green si James Harden. dat fiind ca in decurs de 2 sezoane toti erau eligibili de extensii, alternativa sa devina restricted free agents, ultimii doi au fost dati din considerente financiare.
Deci visu visurilor mele ar fi ca in buzzerbeater sa bage un Hard Cap. exact ca NBA. avem deja un prag minim, tb un prag maxim defomot clar si un luxury tax aspru gen pt fiecare dolar peste platesti 3 in plus. asa te ocupi de antrenament pentru a avea jucatori cu secundare.
in fine, duzina de antrenori e o estimare generoasa, dar nu vreau sa declansez o cearta de 20 de posturi. pur si simplu se vede acest lucru la NT. daca aveam useri care sa ii creasca in mod constant, nu amfi ajuns sa avem doar 7-8 jcatori antrenati, de obicei la mila strainilor. iar managerii romani ii preiau mai mult ca sa nu iasa din forma si sa aibe juc calitate care sa fie si romani