Pozdravljeni. 40 sezono smo zaključili z nekaj prijateljskimi tekmami, na katerih sem preizkušal nekatere nove taktične zamisli, saj bomo potrebovali kakšne nove zamisli kako biti konkurenčen v naslednjih sezonah, saj se nam ne piše dobro zaradi pomanjkanja notranjih igralcev. Bo potrebno priložnost iskati s kakšnimi "missmatchi", če bomo želeli premagati kakšne bolje rangirane reprezentance. S prijateljskimi tekmami sem zadovoljen, tudi z zadnjo tekmo proti Bosni, katera je bila prva na mojem spisku želja za zadnjo tekmo sezone saj nam je dala vpogled kje smo in kako zelo nas tepejo naše pomanjkljivosti. Bosna je namreč izpadla šele v polfinalu Tolažilnega turnirja po napeti končnici srečanja, enak uspeh torej kot je uspel nam pred nekaj sezonami, s tem da so še manjša skupnost, tako da so dokaz da se z dobrim delom lahko daleč pride.
Z novo sezono so na vrsti nove volitve, kjer bom znova kandidiral in predstavil svoje nadaljnje plane v zvezi z člansko reprezentanco ter upal na vašo podporo.
Lp