Chodzi mi o zbudowanie zbilansowanego skillowo i finansowo teamu utrzymującego się regularnie na górze. By tego dokonać musisz stale wygrywać...a wygrywać może tylko jeden. Zauważ, że nawet Darkonza, który wygrywa wszystko (zdobywa wszelkie możliwe profity) pisze o tym, że nie da rady utrzymać siły zespołu. Zagadnieniem zatem jest jak zbudować team na poziomie zespołu Darkonzy bez dostępu do tych profitów
i teraz weź takiego Sztukera
przez to ze wygrywam od killkunastu sezonów tyle czasu jestem tez silny, a on wciaz jest moim rywalem, wiec ma problem z finansami większy niż inni, mam wiecej kasy wiec moge miec silniejszy zespół, wiec Sztuker jak przegra mecz w TV straci na kasie, jak wygra dzieki napince to później straci kasę przez przegrane w kolejnych meczach bo będzie bez enta
jest w najgorszej sytuacji jeśli chodzi o wszystkie najwyższe ligi BB
jego trwanie w tej lidze to juz jest ogromny sukces, tyle że mało kto widz ze to "trwanie" wymaga od niego wysiłku tyle co innych o walkę o górę tabeli, takie trwanie to duży wysiłek a nikt tego nie doceni
znaczy ja doceniam i rozumiem jego sytuację ale przeciez nie będę oddawał meczy po to by miał równe szanse z innymi