"Στόχος η παραμονή και το πιστεύουμε"Μετά τα Μετέωρα του Βασίλη, πάμε να δούμε τα
AGGOYRIA του Αποστόλη που στη 2η αγωνιστική πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στην Α1.
Να συμπεράνω από το όνομα ότι είσαι από τη Σκιάθο; Εάν ναι πες μας δύο λόγια για το νησί και γιατί αξίζει κάποιος να το επισκεφθεί.
Καμία σχέση χαχα. Από Θεσσαλονίκη είμαι. Το όνομα είναι τελείως για χαβαλε καθώς η ομάδα κάποτε έγινε μόνο και μόνο για να "πειράξω" έναν φίλο μου που είχε ένα αμόρε απ' την Σκιάθο γι αυτό και το όνομα χαχα. Έπαιζε τότε το παιχνίδι αλλά πλέον έχει σταματήσει. Όσο για το νησί έχω πάει μόλις μία φορά για διακοπές πριν χρόνια οπότε δεν είμαι ο πιο κατάλληλος να πω χαχα.
Τα AGGOURIA δημιουργήθηκαν τη σεζόν 25 με την πρώτη άνοδο να αργεί λίγο. Από τότε όμως που πήρε... μπρος η ομάδα καθόταν μία χρονιά στη νέα κατηγορία και τη δεύτερη ανέβαινε! Ήταν το πλάνο της ομάδας βασισμένο στην υπομονή ώστε να είναι σε καλή οικονομική κατάσταση για να ανταπεξέλθει στις μεγαλύτερες κατηγορίες;
Όπως ανέφερα και πριν η ομάδα ξεκίνησε για χαβαλε οπότε δεν ασχολήθηκα ιδιαίτερα στην αρχή. Όταν άρχισα να μαθαίνω ξεκίνησα με προπόνηση παικτών. 2 από αυτούς ( χεστηκας, γκιώνης) είναι μέχρι σήμερα.
Η σεζόν 52 είναι η πιο επιτυχημένη της ομάδας έως τώρα. Έφτασε στους 128 του κυπέλλου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α1 ξεπερνώντας το εμπόδιο των Skinheads bc με δύο νίκες. Πως ήταν η μάχη στους τελικούς;
Σίγουρα δύσκολη. Η ομάδα για να είμαι ειλικρινής ήταν έτοιμη απ' την προηγούμενη σεζόν αλλά έγιναν απίθανα πράγματα. Σπάσαμε 2 εδρες σε προημιτελικά και ημιτελικά και στον τελικό χάσαμε 2-0 έχοντας το πλεονέκτημα.
Η Α1 είναι η... Μέκκα του buzzer. Η φετινή δε ίσως είναι η ανταγωνιστικότερη όλων των εποχών. Στόχος είναι η παραμονή; Κι εάν ναι, πιστεύεις ότι η ομάδα μπορεί να τα καταφέρει;
Φυσικά και στόχος είναι η παραμονή και φυσικά το πιστεύουμε. Έχουμε μια καλή ομάδα και μερικά λεφτά στην άκρη για μεταγραφές. Το μόνο που μένει είναι να το δείξουμε και στο παρκέ.
Η ομάδα κινείτε ελάχιστα στο μεταγραφικό παζάρι όλες αυτές τις σεζόν. Ωστόσο, οι φίλαθλοι της ομάδας είναι ενθουσιασμένοι με τη μεταγραφή του διεθνή με την Ιρλανδία, John Fields. Είναι ο καλύτερος παίκτης που έχει περάσει ποτέ από την ομάδα και θα δούμε κάποια ακόμη κίνηση στη συνέχεια;
Αυτό είναι αλήθεια και ο λόγος είναι η προπόνηση. Παίκτες που μας έφτασαν ως εδώ προέρχονται από προπόνηση ενώ αυτοί που συμπλήρωσαν ήρθαν μετά από αρκετή μελέτη. Όσο για την νέα μεταγραφή δεν ξέρω αν είναι ο καλύτερος παίκτης καθώς διαθέτουμε παίκτες στο ρόστερ με ισάξια και περισσότερα σκιλς όπως οι 2 εκ των τριών Ελλήνων.
Την πρώτη αγωνιστική δοκιμάστηκες στην έδρα των Μετεώρων, μία ομάδα που έχει στόχο το πρωτάθλημα. Καλό θα ήταν να βγάλεις συμπεράσματα από το δεύτερο παιχνίδι :P, αλλά πως είδες το πρώτο ματς;
Κανένα συμπέρασμα. Η ομάδα κατέβηκε συντηρητικά σε μια έδρα που πιστεύουμε ότι δεν μπορούσαμε να περάσουμε. Γι αυτό άλλωστε και το ροτεισον.
Καλή σεζόν από μένα και αγωνιστικά τα λέμε στις 20/4.
Καλή σεζόν Κωνσταντίνε χώρος τραυματισμούς και να το ευχαριστηθουμε. Ευχαριστώ για την συνέντευξη.
Last edited by Aimar 21 at 3/31/2021 3:03:03 PM