BuzzerBeater Forums

Hellas - II.4 > Season 58

Season 58

Set priority
Show messages by
From: RichOne
This Post:
00
315319.48 in reply to 315319.47
Date: 8/3/2022 11:45:40 AM
GoodLuckRookies
III.13
Overall Posts Rated:
6363
O Biancorossi πουλάει τελικά τον Lukas. Παίρνει πολύ καλά λεφτά νομίζω αλλά αποδυναμώνεται αρκετά. Μάλλον θα αλλάξω το σημείο για το Σάββατο και θα πώ ότι δε θα περάσει από την έδρα των Xalia Mavra.

From: cpp

This Post:
00
315319.49 in reply to 315319.48
Date: 8/3/2022 2:14:42 PM
Biancorossi
III.8
Overall Posts Rated:
9898
Second Team:
Biancorossi II
Έτσι όπως είναι αυτή τη στιγμή τα ρόστερ συμφωνώ και γω για το Σάββατο.

Θα γίνει προσπάθεια για να έρθει αντικαταστάτης, πιο φτηνός βέβαια γιατί δεν είμαστε για 2ο συμβόλαιο πάνω από 100Κ, ελπίζω πριν το ματς αλλά δε θα κάνουμε βιαστικές κινήσεις κιόλας.

Ο Lukas ομολογουμένως δεν περίμενα να φύγει σε αυτά τα λεφτά (σε αυτή την ηλικία).

Fun fact, είναι η 2η φορά που φεύγει από την ομάδα. Την 1η φορά είχε φύγει αρχές σεζόν 54 και είχε πληρώσει το μάρμαρο του αποκλεισμού στα ημιτελικά. Πήγε στην Εσθονία, ανέβασε skills σε μεγάλη ηλικία σχετικά και γύρισε καλύτερος. Ήταν μια επιτυχημένη επιστροφή αγωνιστικά και οικονομικά.

This Post:
00
315319.50 in reply to 315319.42
Date: 8/3/2022 3:04:10 PM
Yakuza BC
II.4
Overall Posts Rated:
2323
Yakuza - Oranjie : Πάω εκ του ασφαλούς με το πιο ακριβό ρόστερ.

Προς το παρόν δίνω λεφτά (εν πολλοίς, τα παίρνω πίσω, βέβαια) αλλά ακόμα δεν έχω εκτιμήσει τη βαρύτητα της έδρας καθώς και τη βαρύτητα και τις συνέπειες της εξάντλησης. Από άποψη έδρας, οι Πορτοκαλί έχουν πλεονέκτημα. Από άποψη βάθους, το πλεονέκτημα μεθίσταται σε εμένα. Νομίζω ότι θα είναι ντέρμπι. Παίξ΄το Χ.
:P

Μολις χθες εφαγα 21 στο ρελαντι απο νεοφωτιστο.

Κι όμως, μέχρι το ημίχρονο η ομάδα σου έπαιξε εκπληκτικά καλά. Η διαφορά ήρθε στην 3η και στην 4η περίοδο, όπου ίσως έπαιξε ρόλο το βάθος στον πάγκο.

Οτι στον πιο δυνατο ομιλο της Α2 απο πέρσι ήρθαν η καλύτερη ομάδα που έπεσε απο Α1 και 2 απ τις καλύτερες που ανέβηκαν απ την 3η δεν μπορεί να είναι τυχαίο

Ίσως να παίζει ρόλο αυτό που ανακοινώθηκε σε σχέση με την ενοποίηση:
"οι ομάδες με χρήστες πηγαίνουν σε πρωταθλήματα με μικρότερους αριθμούς (III.1, III.2, κ.λπ.), ενώ οι "νέες" ομάδες πηγαίνουν στους υψηλότερους διαθέσιμους αριθμούς (III.16, III.15, κλπ...) και τα μποτ γεμίζουν τη μέση."

Μήπως συντέλεσε το ξύλο λοιπόν στα πεσμένα π.π. Γιατί αν στις πιο εύκολες θεωρητικά προσπάθειες έκανα φάουλ λογικό να μην έχουν τόσο εύκολα καλάθια οπότε και πεσμένα π.π.100.

Αν από τις βολές υποθέσουμε ότι έπεσε ξύλο, τότε πώς συνδυάζεται τόσο ξύλο με χαλαρή διάθεση;

Last edited by Sun Tzu at 8/3/2022 3:05:52 PM

This Post:
00
315319.51 in reply to 315319.50
Date: 8/3/2022 3:22:21 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Η ενωποιήση αφορά τις κατηγορίες με μποτ οπότε δε νομίζω
Όσον αφορά τις βολές και τη χαλαρή δεν έχει άμεση σχέση με τα φαουλ. Καναμε φαουλ επειδή δεν μπορούσαμε με άλλο τρόπο να αμυνθούμε σε μερικές φάσεις κι υπάρχει κρυφό σκιλλ των φάουλ που ίσως είναι υψηλό στους συγκεκριμένους. Πάμτως αυτό που είπα εγώ είναι ότι πρακτικά εφόσον έγιναν φάουλ δεν ήταν τόσο εύκολες οι προσπάθειες που μέτρησαν στο π.π δλδ αυτές στις οποίες δεν εγιναν φάουλ. Σκέψου τον Εμπιντ σε μερικά ματς τον βαράνε και τελειωνει με 7 στα 20 αλλά βάζει και 15 βολές (παράδειγμα για να γίνω κατανοητός προφανως δε συσχετίζω άμεσα τηβ προκειμενη περισταση).

This Post:
11
315319.52 in reply to 315319.45
Date: 8/3/2022 7:00:18 PM
Yakuza BC
II.4
Overall Posts Rated:
2323
(https://i.postimg.cc/xdHgMhkD/2022-08-04-1-28-54.png)

Coach, έκατσα και είδα την ομάδα σου στο παιχνίδι του ΒΒ σήμερα. Και μετά έκατσα και την έσπασα στατιστικά, για να δω αν υπάρχει μαλακό υπογάστριο, που μπορεί να σε χτύπησε ο Batsi και βέβαια, που μπορεί να χτυπηθούμε μεταξύ μας.

Διευκρινίζω ότι:
Το PP100 είναι με βάση τα πραγματικά σουτ του κάθε παίχτη σου, πλην των βολών.
Οι κατοχές είναι: Σουτ που έβαλε - σουτ που επιχείρησε + σύνολο ριμπάουντ + κλεψίματα + τάπες - λάθη - φάουλ
Οι πόντοι από κατοχές είναι: Κατοχές επί 1,5
Οι πόντοι που πιστώνεται είναι: Επιθετικά + ασίστ + κλεψίματα + τάπες επί 1,5
Οι πόντοι που χρεώνεται είναι: Λάθη και φάουλ επί 1,5

Δεν τα στάθμισα με την αντίπαλη ομάδα, γιατί βαρέθηκα.

Έπαιξες Low Post
Οι ΠΦ σου απέδωσαν άριστα.
3ος καλύτερος παίχτης ήταν ο PG.
4ος καλύτερος παίχτης ήταν ο C (αν και ο πιο αποδοτικός μαζί με τον PG).
Στις θέσεις, 1, 4 και 5 η ομάδα πετάει.

Οι ΣΦ σου είναι πάλι εκτός παιχνιδιού.
Και οι SG σου πάλι έκαναν μια μέτρια (προς κακή) εμφάνιση.

Νομίζω ότι επιλέγεις σωστά να παίζεις εσωτερικό σύστημα, αφού μέσα είναι η γραμμή ισχύος σου.
Ωστόσο, οι τωρινοί ΣΦ με τα χαρακτηριστικά που έχουν, παίζουν περισσότερο σαν περιφερειακοί και υποαποδίδουν στα εσωτερικά συστήματα.

Last edited by Sun Tzu at 8/3/2022 7:11:04 PM

Message deleted
This Post:
00
315319.55 in reply to 315319.46
Date: 8/4/2022 8:33:46 AM
Valencia Basket Club (Taronjas)
A1
Overall Posts Rated:
13571357
Το μόνο καλό σε αυτόν τον όμιλο είναι το φόρουμ.

Αποκαλυπτεται σιγα σιγα το σχεδιο μου! Προσπαθω να σας πεισω ολους οτι οι ομαδες σας ειναι για τα μπαζα, οτι θα χρεοκοπησετε κτλ, ωστε να πουλησετε κ να σωθω! Βλεπω οτι αρχιζει να πιανει τοπο :D

Ύπουλε :P Αυτά είναι για άπειρους μάνατζερ. Εάν πουληθεί κάποιος θα αντικατασταθεί με καλύτερο.

Δεν είναι τόσο κακός για αμούστακος 18χρονος :)

Μια χαρά είναι.

Μήπως συντέλεσε το ξύλο

27/9/2022 η ρεβάνς! Έχω σημειώσει την ημερομηνία :P

μεθίσταται

Μορφωμένος ο Sun Tzu!

Coach, έκατσα και είδα την ομάδα σου στο παιχνίδι του ΒΒ σήμερα. Και μετά έκατσα και την έσπασα στατιστικά

Πολύ μελέτη έχει πέσει μου φαίνεται. Σε λίγο θα μου βγάλεις και το σκίλσετ του Samur! Χεχε. Ο οποίος μπορεί να είναι και ο καλύτερος παίκτης της ομάδας και είναι αδικαιολόγητα κακός στα πρώτα δύο ματς. Θα δείξουμε λίγο υπομονή μέχρι να βρει τον εαυτό του.

From: str77

This Post:
00
315319.56 in reply to 315319.55
Date: 8/4/2022 9:07:11 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10881088
Second Team:
Back2Back
Ύπουλε Αυτά είναι για άπειρους μάνατζερ. Εάν πουληθεί κάποιος θα αντικατασταθεί με καλύτερο.

Αδικα γραφω κ ξαναγραφω εγω για χρεοκοπιες, κανενας δεν μασαει τελικα. Σημερα το πρωι αλλα 125κ προστεθηκαν στους συνολικους μισθους του ομιλου

From: str77

This Post:
00
315319.57 in reply to 315319.52
Date: 8/4/2022 9:10:55 AM
Xeftilaikos
A1
Overall Posts Rated:
10881088
Second Team:
Back2Back
Διευκρινίζω ότι:
Το PP100 είναι με βάση τα πραγματικά σουτ του κάθε παίχτη σου, πλην των βολών.
Οι κατοχές είναι: Σουτ που έβαλε - σουτ που επιχείρησε + σύνολο ριμπάουντ + κλεψίματα + τάπες - λάθη - φάουλ
Οι πόντοι από κατοχές είναι: Κατοχές επί 1,5
Οι πόντοι που πιστώνεται είναι: Επιθετικά + ασίστ + κλεψίματα + τάπες επί 1,5
Οι πόντοι που χρεώνεται είναι: Λάθη και φάουλ επί 1,5

Τη μπαλιτσα σου την πηρες, εχω ομως μια ερωτηση. Πως προκυπτει το επι 1,5; γιατι χρησιμοποιεις αυτον τον συντελεστη;

From: Sun Tzu

This Post:
00
315319.58 in reply to 315319.57
Date: 8/4/2022 9:21:43 AM
Yakuza BC
II.4
Overall Posts Rated:
2323
Από τον τρόπο υπολογισμού των στατιστικών της Ευρωλίγκας.
(τον βρήκα εδώ
https://www.coachbasketball.gr/2017/07/tipologio-statistikon.html)

Εκεί λοιπόν είδα ότι:
True Shooting % - Ποσοστό ευστοχίας που λαμβάνει υπόψη την αποτελεσματικότητα ενός παίκτη στα συνολικά σουτ, τα σουτ τριών πόντων και τις ελεύθερες βολές.

PTS / (2 * TSA)

TSA = FGA + 0.47 * FTA

Εγώ όμως στους υπολογισμούς μου δεν λαμβάνω υπόψη μου τις ελεύθερες βολές.
Αν το δεις διαφορετικά, αντί να δίνω το 47% στις ελεύθερες βολές δίνω το 100% (δηλαδή 1), ώστε να μην παίζουν ρόλο στον υπολογισμό μου.

Άρα 1+0,47 = 1,47 και για να μην μπλέξω με τα πολλά δεκαδικά, το έκανα 1,5 κατά στρογγυλοποίηση.

Advertisement