Cemu nervoza druze. Pa ti treba da budes happy. Pobedio si u Makareni:):)
Meni je bitno da si ti dobro raspolozen! Puko si samo chetres` razlike! :))))))Nego, jesi uspeo da izradis nekoga i prodas mu svoje igracine? :))))
Meni je bitno da si ti dobro raspolozen! Puko si samo chetres` razlike!)))))Nego, jesi uspeo da izradis nekoga i prodas mu svoje igracine?)))1) To se kaze : zgotivio si me2) ma nisam. sve zene igraju ovaj BB nece niko da otvori za ove moje mucenike.A mi nismo neki levi pa da prodajemo jeftino
Meni je bitno da si ti dobro raspolozen! Puko si samo chetres` razlike!)))))Nego, jesi uspeo da izradis nekoga i prodas mu svoje igracine?)))
Ja sam ti ko Dafina. Neko ce da se zajebe pa da klikne Bid !
Takodje bih zeleo da unapred pozelim srecu Biliju u duelu koji ga ocekuje u petak sa uvek neugodnom Greciom!
Mislio sam par dana unapred...izvini...:(Nadao sam se da ces znati da cenis to sto ti zelim srecu...:((
Mislio sam par dana unapred...izvini...:(Nadao sam se da ces znati da cenis to sto ti zelim srecu...:((Izvinjavaj se nekome kome je stalo do tvog izvinjenja i misljenja i ko ne moze da provali tvoj cinizam.Glupo je da te petparacke fore plasiras meni koji sam vise zaboravio nego sto si ti naucio! Ali imam ideju, evo ti ga samuraj - to ti je protivnik po meri! U svemu!