Shto si brz jbt....:)
//_^ ))evo i ovo kad se udje na statistiku meca:[team1] protiv [team2],.2009/01/23ova tacka i zarez mi paraju ociDD mada i ne znam sta izmeniti ^.^
//_^ :)))evo i ovo kad se udje na statistiku meca:[team1] protiv [team2],.2009/01/23ova tacka i zarez mi paraju oci :DDD mada i ne znam sta izmeniti ^.^Popravljeno :)
//_^ :)))evo i ovo kad se udje na statistiku meca:[team1] protiv [team2],.2009/01/23ova tacka i zarez mi paraju oci :DDD mada i ne znam sta izmeniti ^.^
osudise te LA-jevi na nemilostD svaka cast))
osudise te LA-jevi na nemilostD svaka cast))Ne brinite, em sam ovo sam trazio em mi je zadovoljstvo da necemu sluzi to "znanje" engleskog ...Samo vi nalazite primedbe, da nam svima bude lepse dok se igramo
Ja ne stignem da vidim primedbu, a Popeye91 je vec otkloni.... Znate shta.... ja cu da vam ostavim broj mobilnog ovde, pa me cimnite kad neku greshku nadjete.... mora nekad da budem brzhi od njega (:
Da li ste za to da se funkcija jednog od osoblja preimenuje iz "doktor" u "fizioterapeut"??1. Doktor ............... 02. Fizioterapeut ....... 2Poslednji glas: Fikus, 21-Jan-2009 oko 21:30Glasanje je zavrseno: 24-Jan-2009 oko 21:30 (3 dana od poslednjepristiglog glasa)Glasovi:1. DA: popeye91, Fikus2. NE:3. Uzdrzani: caramazov, Cheater, Jabus