BuzzerBeater Forums

Israel - III.14 > ליגה פרטית!

ליגה פרטית!

Set priority
Show messages by
From: omer
This Post:
00
87184.48 in reply to 87184.1
Date: 5/8/2009 3:50:07 AM
Overall Posts Rated:
2828
תוצאות מחצית מאת עומר

אני מוביל 50-47 במשחק מטורף עם הרבה מהפכות אני יודע שזה ישמע מצחיק אבל אני בקרב חפירות מול הפאור כן מול הפאור קבוצת ההגנה הפנימית בן הטובות בליגה אני בטוח שבמחצית השנייה המשחק יתהפך שוב לטובת הפאור כי אני בלי מומו המטרה עכשיו לשמור על הרבע השלישי בדרך לפתיחת רבע רביעי טוב

עידו בפיגור 28-31 בקרב של הגנות סקור נמוך אבל אני יודע לרגבים יש את הקבוצה בן הטובות בליגת 3 ולכן קשה לעידו גם בגלל שהוא משחק בחוץ

תומר בפיגור 55-45 משחק מעניין אבל כנראה שארבל גילה את החסרונות של תומר

פסטני מובילים 57-54 על האיטלקי משחק צמוד יהיה עד סוף המשחק אני חושב

This Post:
00
87184.49 in reply to 87184.1
Date: 5/8/2009 4:42:51 AM
Overall Posts Rated:
2828
במילה אחת ואו!! איזה ציונים 3 מכובדים ועוד בהגנה הפנימית שלי אני מבסוט התכוננתי טוב למשחק הזה וזה אפשר לראות בתוצאה

עליתי עם גארדים חודרים טובים ובעלי קליעה מבפנים טובים ואפשר לראות זאת שהרכז שלי חגג וסחט עברות

ניצחתי בטקטיקה פלוס ביתיות אז זה כבר ניצחון אני מבסוט מאוד עם פתיחה מצוינת בליגה עם ניצחון מול קבוצה חזקה

From: GM-Arbelon

To: omer
This Post:
00
87184.50 in reply to 87184.48
Date: 5/8/2009 5:33:45 AM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
ת'אמת שלא ניסיתי למצוא את החולשות של תומר, סתם ניסיתי ליין אפ מעניין וחזק מבחוץ

This Post:
00
87184.51 in reply to 87184.1
Date: 5/8/2009 10:36:12 AM
Overall Posts Rated:
2828
יאללה הימורים שוב!!!
בניגוד לכל שבוע רשמתי לכל קבוצה את שחקני המפתח שלדעתי אמורים לפעול במשחק

pastrani macabi bet arye
עצם זה שפסטרני נמצאים בצמרת ליגה 3 הטובה בארץ זה כבר מתחיל להפחיד מזל שאני משחק בבית כי אחרת זה היה כבר ניצחון בטוח שלהם עצם זה שאני משחק בבית נותן לי תקווה לנצח
מקווה להוציא ניצחון במקום שאני הכי אוהב לשחק-בבית שלי
שחקני מפתח שלי-חשוב לי מאוד שמומו יחזור ויקלע כמה שצריך מקווה שזה יקרה
שחקני מפתח לפסטני- אין לי מושג הכול תלוי בו
CAPTAIN HERLOCK apoel regavim
נראה כאילו יהיה פה באנקר אבל אסור לזלזל באף אחד כי הכול פה פתוח רגבים קבוצה חזקה מאוד היא תיקח את המשחק
שחקני מפתח לרגבים- לש"ג שלו ולרכז שלו יש עבודה חשובה וזו לקלוע אני לא חושב שיהיה להם קשה כל כך
שחקני מפתח של האיטלקי-לשים שומרים חזק על הגארדים וללחוץ את הגארדים כמה שיותר ושיאבדו כדורים לא נראה לי זה יקרה

MTA-Power Ramat-Ilan Pilots
גם פה יכול להגיע לפה לסוג של גארבג בעיקר בגלל הביתיות והכושר משחק והספסל בכל מקרה כברראינו הפתעה לא מזמן כך שהפאור יכול לקחת את זה אבל אני אלך על ארבל
שחקני מפתח לארבל-הוכפלד כרגיל שאמור לקלוע ולעשות הגנה והסמול של ארבל שיש לו פה עבודה קשה לשמור על הסמול של הפאור
שחקני מפתח לפאור-קושניר אמור לקלוע נקודות ולהוציא בעברות את קרפנקו והשחקן הכי חשוב על המגרש בשביל שייר הוא הסמול שלו שחקן אפקטיבי לטקטיקה כזאת ואמור לתת את המושכות כמעט כל המשחק עד הרבע הרביעי
BuzzKillers Buzz Lakers
ולקינוח!!
משחק בן הבאזים משחק חזק בן שתי קבוצות דומות אפשר להגיד שלתומר יש גבוה אחד שמחזיק אותו ולעידו יש כמה שחקנים יותר נכון 3 שחקנים שמחזיקים אותו

שחקני מפתח לתומר- סילביו שאמור לקחת את המושכות ובנין שאמור לקחת נקודות שצריך ולעשות עבודת הגהנ ענקית על אמברטו
שחקני מפתח אצל עידו-תלוי בטקטיקה שעידו ישחק אבל לטעמי עידו ילך על טקטיקה מבפנים לכן טאלאטול אמור לקלוע פה ושם ולחלק אסיסטים ושני הגארדים של עידו אמברטו והפולני שיחדרו ויסחטו עברות כל המשחק

From: Damnation

To: omer
This Post:
00
87184.52 in reply to 87184.51
Date: 5/8/2009 3:25:40 PM
Overall Posts Rated:
3434
קודם כל אין לי כוח לשחקני מפתח האלה...

pastrani macabi bet arye

משחק טוב מאוד.
פסטרני נגד עומר.
עומר לא אוהב להפסיד בבית אבל לפסטרני יש קובצה חזקה מאוד.
אין לי הימור.
CAPTAIN HERLOCK apoel regavim
לדעתי ההגנה של רגבים תסתדר עם הקפטין.
עוד ניצחון לרגבים.
MTA-Power Ramat-Ilan Pilots
רמת אילן בבית נגד פאוור שלדעתי יש להם חולשה במשחקי חוץ
המשחק של הטייסים אלא אם כן הוא יעשה איזה הרכב משוגע.
BuzzKillers Buzz Lakers
משחק קשה מאוד וסוף סוף משחק רציני נגד תומר.
יש לו ביתיות אבל אני מקווה שזה לא יעזור לו יותר מדי.
אני מקווה מאוד לנצח פהץ
אולי נסכם על אותה טקטיקה בישביל לראות באמת מי יותר טוב שזה שאלה ששנינו לא יודעים.

This Post:
00
87184.53 in reply to 87184.1
Date: 5/14/2009 1:33:32 PM
Overall Posts Rated:
3434
תגיד ארבל למה קבעת את המשחקים לשעה 10 בבוקר??
לא יודע מה איתכם אבל לי יש בית ספר בשעה הזאת, וגם לתומר.
כל הקטע בליגה הפרטית זה עוד משחק ואני אוהב לראות את המשחקים שלי.
התוצואת לא משנות לי יותר מדי.

אני לא כועס או משהו סתם שואל..

This Post:
00
87184.54 in reply to 87184.53
Date: 5/14/2009 1:39:55 PM
Overall Posts Rated:
2828
באמת שעה 10 זו שעה בעיתית וחבל שארבל שם על שעה כזאת אבל מזל שאני בתיכון ואין בתי ספר בימי שישי אבל לא בא לי לקום מוקדם רק בשביל משחק מסכן במזל מחר אני הולך לבית ספר כדי להשלים חומר לקראת בגרות כך שאולי אראה קצת מהמשחק

בכל מקרה לגבי המשחק לפנסטני נפצעו שני שחקנים והוא כרגע משקח עם 8 שחקנים בסגל ואני עם התלהבות גבוה יותר וביתיות מקווה שהכושר יכריע והטקטיקה והביתיות
ולהמשיך להוביל את הליגה עד המשחק של שבוע הבא מול רגבים שזה כבר רמה אחרת לגמרי אחת הקבוצות הטובות בליגה 3

This Post:
00
87184.55 in reply to 87184.53
Date: 5/14/2009 1:41:53 PM
Ramat-Ilan Pilots
III.4
Overall Posts Rated:
413413
Second Team:
The Flutzer Fleatzers
וואלה מצטער חבר'ה אם הייתם שואלים אותי בחיי שהייתי אומר שכיוונתי את זה לשתיים בצהריים. זה מה שזכרתי לפחות. אני לא חושב שאפשר לשנות אבל אני אבדוק. יכול להיות שהתבלבלתי עם השעות או משהו. סליחה שוב.

This Post:
00
87184.56 in reply to 87184.55
Date: 5/14/2009 1:43:21 PM
Overall Posts Rated:
3434
בסדר בקטנה,
בכל מקרה יש בתומך את הדבר של הספוילר ואז אפשר לראות שידור חוזר, אבל זה לא אותו דבר כמו לייב.

לא משנה , פעם הבאה נקבע לשעה אחרת.

This Post:
00
87184.57 in reply to 87184.53
Date: 5/14/2009 2:23:17 PM
Overall Posts Rated:
00
חחח מה??
אני לא לומד יום שישי הכי סטייל!!!!
חחח

This Post:
00
87184.58 in reply to 87184.1
Date: 5/15/2009 4:40:00 PM
Overall Posts Rated:
2828
Ramat-Ilan Pilots BuzzKillers
נראה לי שזה לא המפגש האחרון בן השתיים העונה בכל מקרה עידו כבר ניצח את ארבל בחוץ אבל פה זה כבר בבית של עידו לכ אני אלך עליו למרות שהכול יכול לקרות
CAPTAIN HERLOCK Buzz Lakers
תומר עם ניצחון שני רצוף אחרי תצוגה מדהימה על עידו במחזור הקודם
pastrani MTA-Power
משחק מעניין פסטרני אחרי הפסד כואב מולי משחק בחוץ מול הפאור שמחפשים ניצחון ראשון בליגה אני אלך עם הביתיות
apoel regavim macabi bet arye
חתיכת משחק הולך להיות מזל שיש לי ביתיות אחרת ההפסד היה לטובת רגבים אני הולך לשחק מול אחת הקבוצות המשתפרות ביותר בישראל העונה קבוצה שהולכת חזק העונה על האליפות וכבר המון זמן לא הפסידה משחק ליגה בקיצור קבוצה שכמעט אין לה חסרונות
לאומתי שאני משחק בבית עם התלהבות זה יהיה מבחן רציני עבורי

Advertisement