ej ekipa,
vidim da se pise,prvo da razuvjerim highlandera,nece ti nista kapnut nego 50k,to je redovna cijena za sve sudionike kupa,drugo da je playoff...
drugo moje place,ukupno, se krecu oko 160k,sa time da sam sad kupio trenera level 5 za 500k ali ima placu 16k...hehe...a i treba konstantno,nakon svake sezone ili svake druge rotirat staff,iliti osoblje bas zbog toga rasta place...tu se da dosta ustedit pa i na to pripazite...naravno,nemojte biti emotivni prema igracima koji su kod vas dugo,place su im visoke,uzmite si malo vremena prodjite kroz transfer listu i naci cete igrace iste kvalitete sa puno manjom placom i mladjeg...mislim da tu alkar ima puno mjesta za napredak...drugo,ako igrace trenirate da su vam podjednaki na svim pozicijama place ce vam razmjerno isto rasti...dok u slucaju da recimo trenirate inside defense 6 tjedana i centri vam se drasticno poboljšaju tako ce i njihove place,takodjer place rastu i igracima sa velikom minutazom i dobrim outputom,zato je recimo dobro nikoga nemati na listi najboljih strelaca,skakaca ili dodavaca...
pozzz svima