Crni Psi put more into this game than Frks.zamisli ovo. ne prilici sampionu na domacem terenu
pa ostalo motion i normal.
Jebi ga, naucio si da nista bez "klasike"! :P
Au smele al smo se zakucali na dno tabele :)Vreme je da krenemo da peglamo ovu buraniju
Au smele al smo se zakucali na dno tabeleVreme je da krenemo da peglamo ovu buraniju krenuo bi ja odavno da mi se ovi slepacki bekovi nisu povredili i da nisam morao da igram samo sa 2 igraca prve tri utakmice... valjda ce da krene na bolje???
Au smele al smo se zakucali na dno tabeleVreme je da krenemo da peglamo ovu buraniju
Au smele al smo se zakucali na dno tabele :)Vreme je da krenemo da peglamo ovu buraniju krenuo bi ja odavno da mi se ovi slepacki bekovi nisu povredili i da nisam morao da igram samo sa 2 igraca prve tri utakmice... valjda ce da krene na bolje???Aj vidi da te ne krene SLUCAJNO bas protiv mene! :P
Au smele al smo se zakucali na dno tabele :)Vreme je da krenemo da peglamo ovu buraniju krenuo bi ja odavno da mi se ovi slepacki bekovi nisu povredili i da nisam morao da igram samo sa 2 igraca prve tri utakmice... valjda ce da krene na bolje???
Jebene 2 povrede u jebeno glupoj utakmici... au al se sad neprijatelji raduju. Prosto ce mi biti jos draze da ih dobijem sa drugim timom!JE L' ME CUJETE? DUSHMANI!!!!