BuzzerBeater Forums

Eesti - III.12 > Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Set priority
Show messages by
From: TauriPG

To: TGM
This Post:
00
107434.482 in reply to 107434.476
Date: 1/28/2012 12:23:49 PM
Overall Posts Rated:
3838
Läheb madinaks :) Su põhi on küll palkade poolest tunduvalt parem aga mu vormid see nädal võib öelda, et vägagi korras.. Saab põnev olema!

From: TGM

This Post:
00
107434.483 in reply to 107434.482
Date: 1/31/2012 9:24:35 AM
Overall Posts Rated:
1010
oh jah.. Ma endale ausalt öeldes ei panustaks :D

From: Jarko

This Post:
00
107434.484 in reply to 107434.483
Date: 2/2/2012 3:52:08 PM
Overall Posts Rated:
66
Huvitav, miks mu KM Vall ei pääsenud MVP hääletuses isegi tabelisse. Statistika oli ju päris hea, ca 18p ja 18lp mängust

This Post:
00
107434.485 in reply to 107434.484
Date: 2/2/2012 5:12:35 PM
Overall Posts Rated:
3838
Vaatasin just tagasi kuni hooajani 15 meie liiga mvp hääletusi. MVP hääletusel osalesid vaid PO meeskonnad. Ainult üks erand oli, hooajal 16 kui ma sättisin ennast 5.daks ja rosteris oli veel Sergio Larralde (kes omab selles liigas läbi aegade enim punkte visanud mängus nö tiitlit, pidin muidugi ära mainima :D), siis tema osales ka. Aga ÜM tiimide või alla kukkujate rosterist polnud ühtegi meest.. Äkki see mingi kinnitamata reegel?

This Post:
00
107434.486 in reply to 107434.485
Date: 2/4/2012 12:53:50 PM
Overall Posts Rated:
66
Palju õnne ja edu siis II.x liigas:)

This Post:
00
107434.487 in reply to 107434.486
Date: 2/4/2012 6:31:42 PM
Overall Posts Rated:
3838
Tglt ma ei tahtnud täna võita aga juhtus nii :) Eks ma seda II liigat kompima påhen, fakt see,et selle tiimiga seal püsida pea vöimatu. Sõltub muidugi suuresti, kuhu liigasse satun ka :) Aga täname ja loodame, et me teed enam kohtuma ei pea, kui siis vaid karikas vöi II liigas :)

From: TGM

This Post:
00
107434.488 in reply to 107434.487
Date: 2/5/2012 7:40:59 AM
Overall Posts Rated:
1010
Loodame :)

Edu!

This Post:
11
107434.489 in reply to 107434.488
Date: 2/16/2012 10:53:54 PM
Overall Posts Rated:
3838
Paistab, et see foorum on välja surnud.. Ühesõnaga ma avastasin (mis oli tglt suht selge), et selle tiimiga ma II liigas läbi ei löö, seega müün oma mehi ja kogun raha, samal ajal treenides enda jaoks väärtuslikke mängijaid. Mitme hooaja töö vili tasus end ära ka, Õige härra sai valitud U21 koondisesse.. Lähen tagasi kukkumise peale välja, kuna mehed vanad ja võimalus rahus raha koguda. Plaan osta korralik VÄ (juhul kui kreeklasest asja ei saa selle hooajaga) ning hakata selle ümber oma võistkonda ehitama. BB-s on kahjuks nii, et kui pole korralikk VÄ, siis mine koju :D Aga Teile vanad liigakaaslased palu edu ja mine sa tea, ehk kohtume veel ;)

From: Jäpe

This Post:
00
107434.490 in reply to 107434.489
Date: 2/20/2012 4:58:31 AM
Overall Posts Rated:
99
Ei ei... foorum pole välja surnud, vaid pole enam sinusugust manageri, kes siin analüüsib ja vaatleb, mis ümberringi toimub.Seda, et sa II liigas just laineid ei löö, sellest pole ju midagi. Oled teinud kõik, et sinna saada, kuigi jah,,,ehk pisut kiirustasid, kuid sinu saamine sinna oli teenitud.
Raha aga peax sul nüüd tublisti rohkem olema ja järgmisel hooajal sinna tagasi murda, pole sul vast probleem.Eriti vahva olex , kui sa kukuks siia meie keskele.
Selle VÄ koha pealt võin sulle öelda niipalju, et ma olen nüüd 3 hooaega oma VÄ treeninud,,,see on täielik aja raiskamine....Soovitan see lihtsalt sisse osta, sest siis saad valida, miliste skillidega vana sul vaja läheb, kui vana sa ostad ja saad seada eesmärke,,,muidu ainult treeni treeni ja treeni....VÄ, teised asjad jäävad tahaplaanile.Ka mina ostsin kunagi Martsepa, lootes temast multiskillidega taati treenida, parakau,,,,pettumus eelkõige endale.Mitte, et ta halb oncel olex, aga sellist meest temast ei tulnud nagu lootsin..kahjuks.
Mis puutub veel meie liigasse, siis siinne seltskond on tõesti vaikseks jäänud.Vanasti rääkis (peaaegu iga manager), et millised on tema plaanid eelseisva hooaja jooksul ja mida plaanib mängijateturul teha,,,hetkel aga vaikus ja iga mees nokitseb oma teami kallal. Loomulikult see iga mehe enda asi, aga see foorum ongi ju selle jaoks, kus saad taga siunata seda, või toda, mis hinge kriibib.Igal juhul edu kõigile edaspidisex ja Tauri sulle soovitan hetkel kasuta olemasolevat aega ikka kasulikult.Vaheta taktikaid,muuda mängijate pos jne jne.... ühesõnaga kui sa ei plaani sinna pikemax jääda, siis kasuta see aeg oskuslikult.Edu igal juhul

This Post:
00
107434.491 in reply to 107434.490
Date: 2/28/2012 3:48:26 PM
Overall Posts Rated:
66
Mõtlesin, et ütlen ka tere vanadele liigakaaslastele. Kui sina, Taur,i oled kõrgseltskonnas ,siis mina olen tõelises Botiliigas:D. Üle poolte on botid ja taset pole ollagi. Kui miskit ulmelistei juhtu, olen 99% tõenäosusega tagasi III liigas jrg hooaeg, peab aint majandus asjad korda tegema. Aga selle VÄ treenimise koha pealt olen nõus ses suhtes,et alati ei pruugi õnnestuda treenida selline vend nagu tahaksid. Ka minu ostetud Toporek on nüüd 3ndat hooaega minu meeskonnas olnud ja ütleks,et kõik pole läinud nii nagu tahtnuks, võib olla on ta veidi pikk ja vigastused on samuti kimbutanud, aga selle pooleteise hooajaga ja koos tänavusega pole tulemus olnud see, mis tahtnuks. Tuleb vist treeningkava muuta arvestades vanust ja päris puahst tasemel VÄ temast ei saagi, aga ühtlase skilliga mehe kindlasti. Õnneks või kahjuks olen IV liigas kus saan katsetada ja eksperimenteerida igatmoodi ja igal positsioonil, varsti on karikas ka läbi ja keskendun ainult treeningutele. Ja eks ma katsu ka teie tegemistel silma peal hoida;) EDU!

From: mK

This Post:
00
107434.492 in reply to 107434.491
Date: 3/10/2012 3:07:25 AM
Lestad
II.1
Overall Posts Rated:
11
Tere. Leidsin kah lõpuks foorumi üles. Midagi põhjapanevat öelda ei ole. Eesmärk on liigasse püsima jääda kindlamalt, kui eelmisel hooajal. Proovin karikamängudest võimalikult palju füüri koguda, seega võivad osad liigamängud veidike nõrgemaks jääda. Hetkel on olukord päris hea... "sinine" tabeli pool on ikka oluliselt nõrgem kui "punane". Hiljuti sai tehtud üks väga kulukas ost - noor lootustandev Leedu tulevikutalent tsentri koha peale. Sel hooajal oma kohta veel välja ei mängi, aga annan talle aega uue meeskonnaga ja rolliga harjuda. Meeskonna koostamise poliitika on selline, et eelkõige on rõhk Eesti mängijatel (patrioot nagu ma olen). Kui valik väikseks jääb otsin Baltimaadest tegijaid ja järgmisena Skandinaaviamaadest. Püüan tiimi hoida võimalikul koduse ja "maavillasena".
Kohtume lahinguväljal, raisk... konkurendid!

Advertisement