BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXI

Kérdés és csevegő XXI (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
241411.482 in reply to 241411.478
Date: 7/2/2013 12:05:40 PM
Overall Posts Rated:
310310
Én azért nem tudok semmit a válogatott játékosok skilljeiről, mert nem érdekel a válogatott. Volt idő, amikor érdekelt, sikerült elvenni tőle a kedvem. Nem neked és nem kaygee-nek, félre ne értsd. Szakmai vitákba pont ezért nem is szólok bele, egyrészt nem érdekel annyira, másrészt nem is értek hozzá. Most is csak azért írtam be, mert Gilával már beszélgettünk erről pm-ben és kicsit félreérthető volt, amit írt, úgy jött le, mintha mindenben egyetértenék vele, pedig nincs így.

Ami kicsit fárasztó már nekem, az az egymásra köpködés. Régen minden fórumposztot elolvastam minden témában, megmondom őszintén, ma már csak az NBA-t és a kérdés és csevegőt olvasom, a válogatott és u21 topikot olvasás nélkül kinyomom, mert nem vagyok kíváncsi arra, ami ott megy.

Visszatérve a konkrét esetre, még egyszer mondom, nem ismerem a két játékos skilljeit, én "kívülről" csak annyit látok, hogy az egyiknek 40k-val nagyobb a fizuja és Gila mondta nekem, hogy gondának nagyobb a 2pontosa, tehát valamelyik fontosabb skillben Ágoston előrébb van. Nem is akarok abba belefolyni, hogy kit kéne játszatni, meg ki a jobb irányító, erre való a kapitány.

Ami még Gila posztjában rám vonatkozott és kicsit félreérthető volt:
hallgasd meg a volt kapitányokat és ne zárkózz el mereven tőlük
. Nem zárkózom el senkitől, sem tőled, sem kaygeetől, egyszerűen nem hiszem, hogy Domit két nyertes meccs után köpködni kéne, hozzáteszem ugyanez volt wengerrel is, amikor még épp csak megnyerte a választást. Igen, volt elrontott meccs az előző szezonban, lehet vitatkozni arról, hogy a norvégok elleni vereség az ő hibája-e, csakhogy nem most, nem ezeknek a meccseknek a hatására kezdődött az ellenségeskedés, meg egymás fikázása. Felőlem csinálhatjátok, csak jobb lenne pm-ben. Vagy ha már itt csináljátok, ne csodálkozzatok, hogy sok ember erre nem kíváncsi. Extrém esetben még a válogatott edzéstől is elmegy a kedve, mert még olyan szinten sem akar belefolyni.

Én pl vállalom, hogy wengerre és Domira szavaztam, nem kizárólag szakmai szempontok alapján, hanem inkább az újszerű megközelítés miatt. Nekem tetszik, hogy wenger eltartható játékosokat akar neveltetni, tetszik, hogy Domi multiztatna, amennyiben van rá lehetőség. Tetszik, hogy xy (már nem tudom melyikük) passzt edzetne 18 éves korban bedobónak, mert ebből nekem az jön le, hogy nem csak az érdekli, hogy meglegyenek az általa kitalált skillek, hanem figyelembe veszi azt is, hogy az eltartó csapatnak mi jó. Nekem ez szimpatikus hozzáállás, ugyanis - most merészet mondok - a válogatott van a közösségért és nem fordítva. Csak sajnos eddig pont fordítva nézett ki, aki a klubcsapatát a válogatott elé helyezi, ne adj isten nem is edz válogatott esélyest, az egy rohadt szemét önző dög. Legalábbis így lett kommunikálva.

Ne vedd magadra, igazából nem neked szól, de hidd el, jobban menne minden és a fórumot is talán többen látogatnák és használnák, ha kulturáltabb hangnem lenne itt.

Don't feed the troll
This Post:
00
241411.483 in reply to 241411.479
Date: 7/2/2013 12:11:19 PM
Overall Posts Rated:
310310
Miért küldene el cimi bárhova is engem? :O
Ne rajtam kérd számon, hogy Gonda miért nincs a keretben, nem vagyok stábtag. Sőt, szerintem nem is tudnék három nevet mondani a válogatottból.

Ami a formát illeti, igen, én pont lesz..om a klubcsapatnál, hogy hetes, vagy nyolcas. Azt nem sugallom, hogy az nt-nél szerintem életbevágóan fontos, de ha a kapitány nyolcas formát kér a keretbe kerüléshez, akkor azt kell hozni, nincs mese. Ő dönti el, ki kerül be és milyen feltételekkel. Amikor volt u21-es játékosom, én is betartottam a perceket, ami amúgy nem érdekelt volna. Nem kell ehhez külön klub és válogatott meccsmotor, engem szimplán nem érdekel, hogy hetes, vagy nyolcas-e a forma, mert teljesítményben nem igazán látok különbséget, a kapitányt meg érdekli, ennyi.

Don't feed the troll
This Post:
00
241411.484 in reply to 241411.482
Date: 7/2/2013 12:16:13 PM
Overall Posts Rated:
350350
nem hiszem, hogy Domit két nyertes meccs után köpködni kéne,

Húha!! Most feldobtad a magas lasztit. Ezt már nem is mertem előhozni...
Szóval a tegnapit miért nem lötyögtük el mi is? Miért nem volt róla egy büdös szó sem a kinti fórumon?,Akkor talán tudtam volna ráhatást gyakorolni a lötyögésre... így nem. Győztünk, de nem tökéletes módon.
Mitől féltünk, hogy a finn testvéreink lemotsolnak a 2. körben? Ugyan-ugyan...

This Post:
00
241411.485 in reply to 241411.474
Date: 7/2/2013 12:27:39 PM
Overall Posts Rated:
350350
Azt szeretném kérdezni, hogy mikor kapok választ az edzéses kérdésre (kv) illetve ha már szóba került ez: (241411.484)

Máskor sem lesz előzetes tájékoztatás?

Charlie! Hol van itt köpködés? Tiszta, egyenes, korrekt kérdéseket tettem fel és van olyan, amire napok óta várom a nagyságos úr válaszát... És még én nem vagyok együttműködő?

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 7/2/2013 12:32:08 PM

This Post:
00
241411.486 in reply to 241411.484
Date: 7/2/2013 12:41:25 PM
Overall Posts Rated:
310310
Gondolom, ugyanazért, amiért te is anno
(16301)
Ez is második körben volt, hátrébb rangsorolt csapat ellen. Megint olyat kérsz számon, amit te is elkövettél.

Szerintem, ha kikapunk lengyelektől, de mindenki mást megverünk, pont senkit nem fog érdekelni, hogy nem "tökéletesen" győztünk.

Don't feed the troll
This Post:
00
241411.487 in reply to 241411.486
Date: 7/2/2013 12:52:14 PM
Overall Posts Rated:
350350
Hát azért van csekély 10 pont a semleges pálya (Eb selejtezők) vs hazai között a hazai pálya javára. Az a meccs Szlovéniában volt, mi voltunk idegenben.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 7/2/2013 12:52:41 PM

This Post:
00
241411.488 in reply to 241411.487
Date: 7/2/2013 12:54:33 PM
Overall Posts Rated:
310310
Azt a meccset 21 ponttal nyertük, tehát lazázva is nyerni kellett volna. Magyarázat mindig van arra, hogy a másik miért csinálta rosszul ugyanazt, amit te jól...

Nem tudtad, ők mit fognak játszani, Domi sem tudta most, mindketten biztosra mentetek, ennyi.

Don't feed the troll
This Post:
00
241411.489 in reply to 241411.488
Date: 7/2/2013 12:57:22 PM
Overall Posts Rated:
350350
Az a szlovén keret egy elég masszív csapat volt idegenben. Ezeket a finneket viszont lazán is csapni tudtuk volna semleges pályán..

This Post:
11
241411.490 in reply to 241411.489
Date: 7/2/2013 1:08:47 PM
Overall Posts Rated:
310310
A szlovénokat is csapni tudtuk volna, még idegenben is, nézd csak meg a végeredményt. Nem kritizállak, csak az nem tetszik, hogy olyannal találod be Domit, amit te is elkövettél, ráadásul két meccs ment le, szóval értelmesebb lenne a végén értékelni. Ha kihozza a keretből a maximumot (1 vereség), akkor szerinted ki fog azzal foglalkozni, vagy akár csak emlékezni rá, hogy most normálozott, pedig lazával is meglett volna?

Don't feed the troll
This Post:
11
241411.491 in reply to 241411.485
Date: 7/2/2013 1:16:33 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
Konkrétan ilyet nem kérdeztél, úgy hogy légyszi ne állíts ilyet, meg van a leveled.
és akárhányszor elolvasom a leveledet egy kérdőjelet nem látok benne.
Leírtál egy véleményt és pont. Kérdés nincs.

Továbbra is mondom hogy passz edzést kérek tőled, min 4.alkalommal írom le.

Különben az általad említett 18éves tapasztalatod se elég arra hogy normális perceket adj Dömé-nek mármint ha IR edzést akárnál neki adni..
Ma ha nem sérült volna ecs-ben játszott volna min 20percet + 12 +48 = 80perc szted az mennyire segíti a formatartást? ne talán a javulást?
és ugyan ezt eljátszottad előző héten is.

This Post:
00
241411.492 in reply to 241411.482
Date: 7/2/2013 1:27:05 PM
Overall Posts Rated:
146146
Én pár dologgal nem értek csak egyet ezt le is irtam.
Nem értem pl azt,hogy azért edzünk passzolást egy bedobonak,hogy majd ha irányitoba kell játszatni akkor tudjon passzolni?????? És ha irányitóba játszatjuk majd tud passzolni okés de nem tud védekezni tehát nem mindegy melyik gyengébb? Ezt sok mindenkivel meg tudják etetni de aki valaha komoly szinten edzett azzal nem.
Egy kv szintlépéshez megközelitöleg 2x annyi edzés kell mint egy szint passz lépéshez(megközelitöleg mielött beleköttök).
Tehát ha idösebb korban edzel kv-t azzal több hetet is buksz ez egy alap dolog az edzésben és nem is értem miért mondanak most egyesek forditott dolgokat.

A másik dolog az,hogy a kinti forumban nagyon ritkán látni a taktikárol konkrét dolgokat. Leirják(Már ha leirják),hogy mi lehet mi a helyzet de az,hogy konkrétan mire gondol azt mi nem tudhatjuk igy nehéz ötletelni.
Eddig minden kapitány leirta ö mit gondol és szerinte mi a jó. Mentek is a hozzászolások. Most az van,hogy kb a meccsen kell megkérdezni mi lett.
Olyan érzésem van,hogy nem kiváncsi senkinek a véleményére,mennek maguk feje után. Ez meg is látszik a hozzászolásokon.
Eddig ilyen nem volt.

Eltartható játékosok. Ez mind szép és jó. De a bedobo poszton kivül az eltartható játékosok nem válogatott szintüek.
A fizetés megmutatja mit tud egy játékos.
Hiába 100000 a fizetése egy centernek akinek van 16 2 pontosa 16 bv-je és 15 2 pontosa mellette van passzolása kv,tempó az számomra nem válogatott.
Nem hiszem,hogy a legjobb válogatottakba 16 bv-s centerek szaladgálnak pl.
Sajnos ezt tudomásul kell venni,hogy ha egy játékos válogatott az sokat keres és elsö és 2 osztályban eltartható csak.
Persze vannak kivételek ha valaki 1 válogatottat tart el és mellette nincs más játékosa.

És ellnézést kérek ha indulatos vagyok de utálom ha valaki sz.rt csinál a szájából.
Természetesen itt nem rád gondolok:-))

sajnálom,hogy azok akik privátba irnak nekem azok itt nem akarnak hozzászolni mert igy az jön le,hogy ez csak az én véleményem.

Last edited by Cimi at 7/2/2013 1:28:45 PM

Advertisement