Apie trenerius:
Vyrauja tokia nuomonė, kad:
1lvl 40%
2lvl 60%
3lvl 75%
4lvl 85%
5lvl 100%
6lvl 110%
7lvl 115%
Šie skaičiai nėra oficialūs bei nėra patvirtinti, tai tik išgalvotos reikšmės, kurio tiesiog parodo maždaug kaip keičiasi trenerio daroma įtaka treniruotėms, tai reiškia, kad 7lvl treneris jums suteikia ~8 skill-up`us per tą patį laiką, per kurį 5lvl treneris jums suteiks ~7skill-up`us... taigi darom išvadas, kad jis apsimoka tik turint labai ilgalaikį treniruočių planą... Mano asmenine nuomone jis tinkamas tik jei augini žaidėją su tikslu, kad jis žais rinktinėj, nes realiai paskaičiavvus kiek tu išleidi pinigų dėl to vieno papildomo skill-up`o, tai pamatai kad to vieno papildomo slill`o lygis kaina yra žvėriška, tai reiškia už tus pinigus galėtum nusipirkti vieną neblogą žaidėja, taigi reik labai pagalvot ar verta... Vis dėlto kiekvienas nori savo klubui šlovės, tad paskaičiuokit ar verta aukotis dėl rinktinės, kad po to visus užknistumėt verkimu, kad va aukojau komandą tam, kad rinktinė žaidėją turėtų. bet čia yra mano asmeninė nuomonė.
Aš visada renkuosi 5 lygio trenerį, kurį reikia keisti jam pasiekus 37k algą, nes tada jau apsimoka mokėt už naują trenerį su alga 17-20k, nes paskaičiavus kiek papildomai sumokėtum tuo metu 37k algą turinčiam trenriui per tą laiką, per kurį 20k treneris pasieks 37k algą, tai yra išleisit du kart daugiau lėšų, tad verta keisti jį. Tikrai neapsimoka pirkti naujo trenerio kai esamo alga pakyla iki 30k nuo 20k, nes tada išmesite pinigus į balą, nes sumokėsite už naują daugiau, nei išleistumėt išlaikant tą patį.
Visi šie paskaičivimai ne mano, tai yra informacija paimta iš kitų BB žaidėjų post`ų Globale, tad negaliu tvirtinti, jog šie skaičiavimai yra teisingi.
ZyZla - ZyZlūnas ZyZlavotas ~c(=