Czy ja wiem czy taki świetny jak ma nabite tylko 3 umiejętności. Jak już wcześniej pisał lipiluk lepszy jest Medoń. Umiejętności Podniesińskiego w tym momencie nie są absolutnie warte jego pensji.
Nie mogę odpowiedzieć Tobie na pytanie za ile bym go sprzedał na miejscu managera, bo przede wszystkim bym go nie wytrenował tak jednorodnie. Ponieważ w klubie taki zawodnik nie jest mi potrzebny.
To zawodnik typowo reprezentacyjny.
Mogę za to odpowiedzieć, że z pewnością bym tyle za niego nie zapłacił, bo po prostu nie jest wart tych pieniędzy. Taką gotówkę można o wiele lepiej zagospodarować.
Gdyby był ich wart to biłyby się o niego najlepsze kluby w BB. Tak jak biją się o najbardziej wszechstronnych zawodników. A jakoś tego nie widzę.
Widzę za to, że licytuje go spadkowicz, który chyba znudził już się nieco BB i postanowił poświęcić klub treningowi zawodnika pod kadrę.
Tak to wygląda.
Ale nie chodzi mi tutaj wcale o Podniesińskiego tylko o wyrównywanie transferów. Zobacz, wg Ciebie jest wart. Wg mnie i lipiluka i pewnie jeszcze wielu innych nie jest wart.
Zastanawia mnie więc na jakiej podstawie są podejmowane decyzje o wyrównywaniu transferów.
Edit: Edycja nicka lipiluka, którego nagminnie nazywam lilipukiem z racji jakichś dziwnych skojarzeń z liliputami
Last edited by Hawkeyed at 6/30/2010 4:33:28 AM