okés az rendben van hogy rádnyomnak egy kint bedobót akinek adott edestben még 15-ős BV-je is megvan de azt sztem nem szedi szét ugyan ugy a 12-es KV belső BD? szoval ez ilyen oda vissza nem?
Kinti taktikára gondoltam. Bocs, ha nem volt egyértelmű.
most nem kötekedésből kérdezem csak kíváncsiságból...
mert nagyon sokszor azt látni hogy a top csapatok 206-208 vagy akár magasabb BD.et is játszatnak?
vagy sztetek ott is meg van a 15-ős KV?
Nem elképzelhetetlen. Érdemes átböngészni a kémfórumot, bár én mindig csak az adott meccs előtt teszem meg, elképzelhető, hogy találni ott példákat benti bedobóra. Meglehet, hogy nem a 206-208 centis kategóriában általános ez, de az bizonyos, hogy elterjedt az olyan játékos, akinek mindkét védekezése magas, értelemszerűen 1-1-nél ez lehet a leghasznosabb. Az méginkább megfigyelhető, hogy olyan játékost tesznek 2 pontos erőltetésénél bedobóba, akit irányítónak hoz a rendszer. Ez nem hinném, hogy csak a magas passzolás miatt van (persze meglehet), hanem a magas kinti védekezés, esetleg a technika, ami azt mutatja, hogy van példa bőven arra, hogy az esetleges kinti támadást ki akarja védeni a csapat, emellet bentre jól támad a játékos.