Ehh, nem tudom, minek válaszolok, úgyis tudom, hogy felesleges.
Gyurcsány-téma: ki mondta, hogy Gyurcsány így jó, ahogy van? Azt mondtam, hogy lehet belőle tanulni. Jó alap. Ilyesmi irányban lehetne másokat edzeni, csak kicsit tovább. A skill-elosztás szimpatikus. Tudásához képest nagyon-nagyon baráti a fizetése.
Egyébként ha megnéznéd, milyen értékeléseket hozott a válogatottban, látnád, hogy ugyanazokat, mint a 150-200k fizetésű kerettagok. Sőt, továbbmegyek, igazából a játszott percek figyelembevételével semmilyen értelemben nem nyújtott rosszabb teljesítményt, mint a hasonló poszton (dh-bd) játszó, 2,5-3-szor annyit kereső többi kerettag.
Tudom, hogy nem egyszerű eltartható és mégis hasznos játékost kiedzeni, de nem is lehetetlen.
Az meg külön aranyos, hogy te győzködsz engem a stadionépítés fontosságáról

Olvass már vissza csak három hónappal ezelőttig, hogy mit mondtam én és mit mondtál te erről a témáról. Az eddzen, aki bírja? Na ez is érdekes gondolat, kikeressem, hányszor mondtam én ezt pont neked? Miközben pont te jöttél azzal nekem, hogy mindegy ki, mindegy mekkora áldozatokkal, de eddzenek minél többen, mert az a jó válogatottnak.
Eddig sem az volt a baj, hogy nem értettem, amit mondasz, hanem hogy olyan kijelentéseket tulajdonítasz nekem és másoknak, amiket nem mondtam (mondtunk), saját magadnak mondasz ellen pár hozzászólás eltéréssel, de akár egy poszton belül is, az meg a hab a tortán, hogy engem hülyézel le olyan dolgok miatt, amiket én mondtam és te harcoltál ellene, majd most úgy adod elő, mintha a te ötleted lenne és én elleneztem volna mindig is.
Ha esetleg szeretnéd (kulturált hangnemben) folytatni az érdemi vitát, előbb légyszi olvasd végig a "Pénz beszél" topikot és amit te mondtál ott, azt ne akard nekem tulajdonítani és amit én mondtam (és amivel nem értettél egyet), azt meg ne akard a sajátodként eladni. Köszi.