ajd da ti ja pokusam odgovoriti , posto ocigledno niko drugi nema volje :)
Vidis da ja nikome ne pustam utakmice-iako pocesto rizikujem pa igram sa manjim zalaganjem. Imam skor sad vec 17-0.
Ninrota je u utakmici protiv mene izgubio i sa tim porazom gotovo sigurno ostao bez sanse da uzme pol-poziciju pred plejof. Pol pozicija ti je prvo mesto u ukupnom skoru u obe konferencije i znaci prednost domaceg terena u svim utakmicama plejofa. Normalno da je Ninroti sada ostalo jedino da rizikuje i nabija entuzijazam sto vise moze, kao i da odrzava formu igracima pred plejof-iako sa tim rizikuje i prvo mesto kod vas u konferenciji.
S druge strane-Sevojno-Dorcol. Skokisa je imao te sedmice u kupu tesku utakmicu i logicno je da je jednu od dve prvenstvene pustio.
E sad sve stavljajuci na stranu, posto sam igrao sa svima vama stekao sam poprilicno dobar uvid u timove koje imate i reci cu ti samo da je Dorcol u cetri najjaca tima u ligi definitivno. Sasvim je druga stvar sto on dosta kombinuje pa mu se ne vidi prava snaga ( a sa ovim treninzima centara na pleju do plejofa ce biti jos jaci)
Last edited by Ogi at 6/30/2015 5:09:40 PM