BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > [U21] Diskusia [IV]

[U21] Diskusia [IV] (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: rwystyrk

This Post:
00
186169.485 in reply to 186169.483
Date: 3/14/2012 2:05:10 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
3) TIE-TIE dohodu som porusil pre moju vyhodu, co berem ako logicke ked chcem vyhrat. pri U21 by som to urcite nerobil ani by som si voprad ziadnu nedohodol

Dohadování dohod bych doporučil přehodnotit, troufnu si říct za pár let zkušeností, že správné zacházení s dohodama (včetně toho odhadnout, kdy má a kdy nemá smysl se snažit něco dohodnout) je jedním z podstatných faktorů toho, čemu bych řekl "jít úspěchu naproti" na úrovni U21/NT.
Samozřejmě s tím, že když je dohoda uzavřena, tak ji ctít, beru v U21/NT jako samozřejmost, pokud se země nechce dostat na periferii důvěryhodnosti pro ostatní.

Last edited by rwystyrk at 3/14/2012 2:05:27 PM

From: Eazy-E

This Post:
00
186169.486 in reply to 186169.483
Date: 3/14/2012 2:09:59 PM
Overall Posts Rated:
6767
urazky sa snazim minimalizovat na ziadne
posledne sa vo velkom diskutovalo pred mesiacom cez volby,tam sa to zrejme moc zminimalizovat nepodarilo.

TIE-TIE dohodu som porusil pre moju vyhodu, co berem ako logicke ked chcem vyhrat. pri U21 by som to urcite nerobil ani by som si voprad ziadnu nedohodol
samozrejme ze to bolo pre tvoju vyhodu,ale to porusenie ti samo o sebe zraza kredit, ktory sa tazko ziskava spat.

hraca som do repre vytrenoval, sice len do U21 ale aj to je repre
o tom neviem,ani ci myslis reznaka,ktory neviem ci bol v U21,ale ak ano,tak to na jeho skilly a potencial zas az taky uspech nebol. ak to bol iny hrac tak beriem spat.

pre komunitu, ktora anglicky velmi dobre nerozumie som prelozil stranku buzzerbeater.wgz.cz, takze pre komunitu som urobil nieco
prepac,moja chyba,stranka pekne urobena.

o ostatnych bodoch sa myslim uz nemusime zaoberat :)

edit: pomylil som si Bcko s quotom :)

Last edited by Eazy-E at 3/14/2012 2:11:09 PM

This Post:
00
186169.487 in reply to 186169.482
Date: 3/14/2012 2:12:23 PM
Overall Posts Rated:
264264
Myslím, že sledovat, jak manažeři umí držet formu dříve, není vůbec špatný nápad.

Pozor, tu ide o 2 rozne veci:
1) ci majitel komunikuje a je ochotny a schopny minuty dodrziavat v nasledujucej sezone
2) ci hrava hrac vo veku 20 rokov stale idealny pocet minut

Sledovat, ci ma 20 rocny hrac stale formu OK, ma len malicko spolocne s tym, ci ju bude mat aj v 21 rokoch. Rozdhodujuca je komunikacia (ci a ako odpise), nie pocet odohranych minut. Ja napr. castokrat nechavam mladych hrat len 48 min - nastavenie trva kratsie a eliminuje sa cast rizika, ze sa zrani.

This Post:
00
186169.488 in reply to 186169.484
Date: 3/14/2012 2:16:40 PM
Overall Posts Rated:
284284
ako povedal rwystyrk, ak by som totiz povolal do U21 hraca, ktory mal v minulej sezone neustale formu 7 a menej a manazer neodpoveda na spravy, je zbytocne takeho hraca povolavat. preco? jednoduchy dovod - do zapasov sa dostane len v niektorych pripadoch ak vobec. takze by zbytocne zaberal miesto na supiske

Pokial ma pamat neklame, tak som za tych par sezon pri NU21 nemal hraca v time, ktoreho majitel by so mnou nekominikoval. Neviem aky je trend teraz.

From: Matej_B

This Post:
00
186169.489 in reply to 186169.486
Date: 3/14/2012 2:18:19 PM
Overall Posts Rated:
264264
hraca som do repre vytrenoval, sice len do U21 ale aj to je repre
o tom neviem,ani ci myslis reznaka,ktory neviem ci bol v U21,ale ak ano,tak to na jeho skilly a potencial zas az taky uspech nebol. ak to bol iny hrac tak beriem spat.

Myslim, ze Reznak bol v 21 celkom solidny hrac, tu by som razorove zasluhy neznizoval - za prve 3 sezony urobil 40 skokov a bol lidrom na PG. Co nasledovalo potom je uz ina vec :) (po odchode z U21 mal za 4 sezony 20 skokov a dokonca mal 2 sezony len s 2 skokmi...)

edit: doplnene info o treningu po odchode z U21

Last edited by Matej_B at 3/14/2012 2:19:31 PM

This Post:
11
186169.490 in reply to 186169.487
Date: 3/14/2012 2:22:33 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Tak samozřejmě jsou specifika a každý manažer hraje nějak. Ale ze zkušeností můžu potvrdit, že prostě tento problém reálně je (i v NT), že manažeři jsou schopni hráče vytrénovat, ale když kvalitou doroste do týmu, tak nejsou schopni dávat správnou minutáž pro formu.
Podle mne sledování, jakou obecně dává manažer minutáž je první krok (a nejen tomu konkrétnímu hráčovi, ale obecně ve svém týmu nejlepším hráčům) a pokud je vidět, že to rovnou dělá dobře, není vůbec potřeba mu tohle vysvětlovat, to přichází na řadu až u těch, kde je vidět, že o minutáži moc nevědí a tam je dobré s tím aspoň v druhé polovině sezony ve 20 letech začít s vysvětlování, případně vyjasněním si pozicí, proč teď minuty nedrží a jestli to v další sezoně v plánu.

From: wendi
This Post:
77
186169.491 in reply to 186169.490
Date: 3/14/2012 3:10:48 PM
Overall Posts Rated:
170170
Nakolko sa tu objavili aj negativne nazory, to znamena, ze niektori manazeri su proti, rozhodla som sa Razorovi neudelit pristup do DB.
Som ochotna poskytnut na forum zoznam najlepsich 20 rocnych hracov, ktori su aktualne sledovani v DB, takto nebude nikto zvyhodneny.

Nakolko tu v diskusiach odznelo aj nieco, k comu som sa nechcela vyjadrovat, pretoze je to predcasne, vyjadrim sa.
Tuto sezonu mam na BB naozaj malo casu, takze sa skor venujem praci okolo U21, nez pisaniu sprav na fore. A mozete mi verit, tej (neviditelnej) prace je velmi vela, takze hodnotit manazera len podla poctu sprav na fore nie je na mieste. Nehovorim vsak, ze to nie je dolezite! Snazim sa vsak dokoncit pracu tohto volebneho obdobia tak, aby sa nikde nic nepokazilo, aby sa dosiahol co najlepsi vysledok v turnaji utechy a radsej ju venujem realnej praci, nez tlachaniu na fore.
Co sa mojho dalsieho posobenia respektive kandidatury tyka, tak to je naozaj predcasne hovorit, pretoze neviem co bude o tyzden, nie to este o 2 mesiace. Mozno sa moje casove moznosti zmenia a budem kandidovat aj nadalej. Toto je naozaj predcasne.
Co vsak mozem povedat uz dnes je to, ze budem rada, ak bude kandidovat niekto, kto sa U21 venoval, idealne stale venuje.
Takze moju podporu budu mat hlavne aktualni skauti, popripade manazeri, ktori sa treningu rozumeju a ktori uz vychovali aspon par hracov pre repre.
Razor ma velku nevyhodu vo svojej povesti a hlavne v style akym komunikuje. Takze pre mna (z pohladu toho, kto nadviaze na moju pracu a pracu vsetkych skuatov) by jeho zvolenie nebolo idealne.
Dufam preto, ze sa najde este lepsi kandidat, inak snad budem musiet kandidovat sama :) Ale jedno zeliezko v ohni mam, tak dufam, ze ma nesklame ;)

Zaverom sa este vyjadrim k tomu, ci je az take zle dostat sa ku skillom hracov az v momente zvolenia. Tato hra je takto nastavena a podmienky maju vsetci rovnake. Kym nie je jasny vitaz volieb, tak nie je realne spravat sa ku vsetkym kandidatom rozne. Bud vsetkym pristup dame, alebo nie. Bud sa vsetci budu starat o trening 20 rocnych hracov, alebo nie (co uz prestava byt realne).
Navyse nasa hracska zakladna nie je naozaj taka velka, aby sa nedalo co i len za par dni pozriet a zanalyzovat hracov. Toto nie je naozaj nieco, co trva tyzdne.
Ja som navyse ochotna poskytnut novemu trenerovi statistiky o minutach a formach, ktore si robim. Robim si ich iba u aktualnych hracov v U21, ale ku koncu sezony uz aj tych 20 rocnych.

Takze tolko odomna. Som rada, ze sa diskusia rozprudila. Znamena to, ze manazeri maju stale zaujem o dianie okolo repre, co ma velmi tesi :)

From: rwystyrk

This Post:
00
186169.492 in reply to 186169.491
Date: 3/14/2012 3:21:17 PM
BC Hostivař
První liga
Overall Posts Rated:
12381238
Second Team:
Jirkov
Bud vsetkym pristup dame, alebo nie. Bud sa vsetci budu starat o trening 20 rocnych hracov, alebo nie (co uz prestava byt realne).

Přesně jak píšeš, tohle není reálné a to hlavně z toho důvodu, že když budou 4 kandidáti, každý mi napíše něco jiného a já budu mít hráče připravujícího se na U21, tak kterou z těch 4 rad si vyberu.

A osobně si myslím, že volby mají být "formalita", tým by měl vést někdo, kdo ty hráče připravoval a je teda v pohodě s koncepcí jakou bylo připravování. Samozřejmě se může komunita rozhodnout jinak, ale já osobně bych nechtěl být trenérem U21 s tím, že jsem dostal kupu hráčů, kteří byli vytrénovaní jinak, než bych je nechal trénovat já. Snad jen v případě jako jsem to měl u našeho NT, že tam jdu s dlouhodobým plánem na více období a nečekám hned nějaké výsledky.

This Post:
00
186169.493 in reply to 186169.483
Date: 3/14/2012 3:23:36 PM
Overall Posts Rated:
154154
1) nazor respektujem
2) urazky sa snazim minimalizovat na ziadne
3) TIE-TIE dohodu som porusil pre moju vyhodu, co berem ako logicke ked chcem vyhrat. pri U21 by som to urcite nerobil ani by som si voprad ziadnu nedohodol
4) ja si naopak myslim, ze wendi na to uz vela casu nema - prehlad hracov prisiel strasne neskoro, diskusia o taktikach je tiez velmi neskora a urcite nie som sam co to takto vidi (nic proti tebe wendi, je to jednoducho len moj nazor)
5) hraca som do repre vytrenoval, sice len do U21 ale aj to je repre
6) pre komunitu, ktora anglicky velmi dobre nerozumie som prelozil stranku buzzerbeater.wgz.cz, takze pre komunitu som urobil nieco
7) suppa som sice neorganizoval, no nie som plnolety takze o peniazoch nerozhodujem v rodine ja. a peniaze ktore mam nasetrene planujem vyuzit na nieco uplne ine ako je supporter
8) ak by si bol v podobnej situacii ako ja a nebol by si skautom, pochybujem ze by si to vsetko chcel robit az po volbach a tak stracat cas

2) to skoro zní jako výzva to otestovat:)
4) přehledy jsou třešínka na dortu, snaha vtáhnout do dění co největší část komunity, na práci trenéra nemají přímý vliv
6) chápu, že česká a slovenská stupnice se mohou lišit, důležitější mi přijde smysluplost informací a v neposlední řadě nechápu jak to souvisí se schopností vést reprezentaci
8) mě by žádat o přístup ani nenapadlo

This Post:
00
186169.494 in reply to 186169.457
Date: 3/14/2012 3:31:15 PM
Overall Posts Rated:
4242
Takže Razor ma poziadal o pomoc pri NT(teda ako asistent,ako to on nazval),chcem k tomu povedat,ze som na to odpovedal so slovami,ze mozem pri NT pomahat hlavne so skladanim zostavy,taktiky,ucasti v diskusiach a analyze supera,ale nei s koordinaciou treningu,lebo ma nebavi zaznacovanie do databazy a podobne veci(to zanmena,ze koordinovat trening max pri sucastnych repre hracoch,ktorych netreba zaznacovat,lebo uz su viditelni pre repre trenera priamo)a to podotykam ked bude pri U21 KORMIDLE KTOKOLVEK,lebo to budem robit pre u21 a nie pre trenera... dalej by som chcel povedat,ze tato pomoc z mojej strany taktiez obnasa znalost skillov nasich reprezentanotov,pretoze inak sa zsotava skladat plnohodnotne proste neda...k tomu,ci ma alebo nemam mat Razor pristup do databazy mam asi tolko,ze ked tu bude dalsi kandidat s takouto poziadavkou,tak mozeme nastaveny system akurat viac domotat,lebo ako PSycho povedal,budu sa o hracov a koordinaciu treningu "bit"? preto som za to,aby Razor poznal skilly hracov, teda moze si pozriet databazu,bez toho aby do nej mohol zapisovat,ale nebude koordinovat trening uz teraz podla svojho gusta,ale bude to vzdy nazov,ktory preberie s niekym dalsim(momentalnym u21 trenerom,skautami..)aby sa nestalo,ze jednemu manazerovi napisu dvaja"kandidati" s rozdielnou predstavou o koordinacii treningu a bude pre majitela potencialneho U21 hraca hned viditelne,ze v tom mame MY bordel...nazaver by som chcel dodat,ze som maturoval a nebol som 3 dni na nete a cital som teraz takmer 70 novych sprav,ale snazil som sa reagovat suhrnne takmer na vsetko:) idem pozerat ligu majstrov,fandite Madridu:)

This Post:
11
186169.495 in reply to 186169.494
Date: 3/14/2012 3:42:22 PM
Overall Posts Rated:
284284
Zaznacovat hracov do DB nemusis, staci poslat majitelom 1 link a naucit ich ho aj pouzit vzdy po treningu. Potom si do DB budes zapisovat maximalne poznamky o treningu.

Advertisement