Ei ei... foorum pole välja surnud, vaid pole enam sinusugust manageri, kes siin analüüsib ja vaatleb, mis ümberringi toimub.Seda, et sa II liigas just laineid ei löö, sellest pole ju midagi. Oled teinud kõik, et sinna saada, kuigi jah,,,ehk pisut kiirustasid, kuid sinu saamine sinna oli teenitud.
Raha aga peax sul nüüd tublisti rohkem olema ja järgmisel hooajal sinna tagasi murda, pole sul vast probleem.Eriti vahva olex , kui sa kukuks siia meie keskele.
Selle VÄ koha pealt võin sulle öelda niipalju, et ma olen nüüd 3 hooaega oma VÄ treeninud,,,see on täielik aja raiskamine....Soovitan see lihtsalt sisse osta, sest siis saad valida, miliste skillidega vana sul vaja läheb, kui vana sa ostad ja saad seada eesmärke,,,muidu ainult treeni treeni ja treeni....VÄ, teised asjad jäävad tahaplaanile.Ka mina ostsin kunagi Martsepa, lootes temast multiskillidega taati treenida, parakau,,,,pettumus eelkõige endale.Mitte, et ta halb oncel olex, aga sellist meest temast ei tulnud nagu lootsin..kahjuks.
Mis puutub veel meie liigasse, siis siinne seltskond on tõesti vaikseks jäänud.Vanasti rääkis (peaaegu iga manager), et millised on tema plaanid eelseisva hooaja jooksul ja mida plaanib mängijateturul teha,,,hetkel aga vaikus ja iga mees nokitseb oma teami kallal. Loomulikult see iga mehe enda asi, aga see foorum ongi ju selle jaoks, kus saad taga siunata seda, või toda, mis hinge kriibib.Igal juhul edu kõigile edaspidisex ja Tauri sulle soovitan hetkel kasuta olemasolevat aega ikka kasulikult.Vaheta taktikaid,muuda mängijate pos jne jne.... ühesõnaga kui sa ei plaani sinna pikemax jääda, siis kasuta see aeg oskuslikult.Edu igal juhul