BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XXI

Kérdés és csevegő XXI (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
241411.487 in reply to 241411.486
Date: 7/2/2013 12:52:14 PM
Overall Posts Rated:
350350
Hát azért van csekély 10 pont a semleges pálya (Eb selejtezők) vs hazai között a hazai pálya javára. Az a meccs Szlovéniában volt, mi voltunk idegenben.

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 7/2/2013 12:52:41 PM

This Post:
00
241411.488 in reply to 241411.487
Date: 7/2/2013 12:54:33 PM
Overall Posts Rated:
310310
Azt a meccset 21 ponttal nyertük, tehát lazázva is nyerni kellett volna. Magyarázat mindig van arra, hogy a másik miért csinálta rosszul ugyanazt, amit te jól...

Nem tudtad, ők mit fognak játszani, Domi sem tudta most, mindketten biztosra mentetek, ennyi.

Don't feed the troll
This Post:
00
241411.489 in reply to 241411.488
Date: 7/2/2013 12:57:22 PM
Overall Posts Rated:
350350
Az a szlovén keret egy elég masszív csapat volt idegenben. Ezeket a finneket viszont lazán is csapni tudtuk volna semleges pályán..

This Post:
11
241411.490 in reply to 241411.489
Date: 7/2/2013 1:08:47 PM
Overall Posts Rated:
310310
A szlovénokat is csapni tudtuk volna, még idegenben is, nézd csak meg a végeredményt. Nem kritizállak, csak az nem tetszik, hogy olyannal találod be Domit, amit te is elkövettél, ráadásul két meccs ment le, szóval értelmesebb lenne a végén értékelni. Ha kihozza a keretből a maximumot (1 vereség), akkor szerinted ki fog azzal foglalkozni, vagy akár csak emlékezni rá, hogy most normálozott, pedig lazával is meglett volna?

Don't feed the troll
This Post:
11
241411.491 in reply to 241411.485
Date: 7/2/2013 1:16:33 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
Konkrétan ilyet nem kérdeztél, úgy hogy légyszi ne állíts ilyet, meg van a leveled.
és akárhányszor elolvasom a leveledet egy kérdőjelet nem látok benne.
Leírtál egy véleményt és pont. Kérdés nincs.

Továbbra is mondom hogy passz edzést kérek tőled, min 4.alkalommal írom le.

Különben az általad említett 18éves tapasztalatod se elég arra hogy normális perceket adj Dömé-nek mármint ha IR edzést akárnál neki adni..
Ma ha nem sérült volna ecs-ben játszott volna min 20percet + 12 +48 = 80perc szted az mennyire segíti a formatartást? ne talán a javulást?
és ugyan ezt eljátszottad előző héten is.

This Post:
00
241411.492 in reply to 241411.482
Date: 7/2/2013 1:27:05 PM
Overall Posts Rated:
146146
Én pár dologgal nem értek csak egyet ezt le is irtam.
Nem értem pl azt,hogy azért edzünk passzolást egy bedobonak,hogy majd ha irányitoba kell játszatni akkor tudjon passzolni?????? És ha irányitóba játszatjuk majd tud passzolni okés de nem tud védekezni tehát nem mindegy melyik gyengébb? Ezt sok mindenkivel meg tudják etetni de aki valaha komoly szinten edzett azzal nem.
Egy kv szintlépéshez megközelitöleg 2x annyi edzés kell mint egy szint passz lépéshez(megközelitöleg mielött beleköttök).
Tehát ha idösebb korban edzel kv-t azzal több hetet is buksz ez egy alap dolog az edzésben és nem is értem miért mondanak most egyesek forditott dolgokat.

A másik dolog az,hogy a kinti forumban nagyon ritkán látni a taktikárol konkrét dolgokat. Leirják(Már ha leirják),hogy mi lehet mi a helyzet de az,hogy konkrétan mire gondol azt mi nem tudhatjuk igy nehéz ötletelni.
Eddig minden kapitány leirta ö mit gondol és szerinte mi a jó. Mentek is a hozzászolások. Most az van,hogy kb a meccsen kell megkérdezni mi lett.
Olyan érzésem van,hogy nem kiváncsi senkinek a véleményére,mennek maguk feje után. Ez meg is látszik a hozzászolásokon.
Eddig ilyen nem volt.

Eltartható játékosok. Ez mind szép és jó. De a bedobo poszton kivül az eltartható játékosok nem válogatott szintüek.
A fizetés megmutatja mit tud egy játékos.
Hiába 100000 a fizetése egy centernek akinek van 16 2 pontosa 16 bv-je és 15 2 pontosa mellette van passzolása kv,tempó az számomra nem válogatott.
Nem hiszem,hogy a legjobb válogatottakba 16 bv-s centerek szaladgálnak pl.
Sajnos ezt tudomásul kell venni,hogy ha egy játékos válogatott az sokat keres és elsö és 2 osztályban eltartható csak.
Persze vannak kivételek ha valaki 1 válogatottat tart el és mellette nincs más játékosa.

És ellnézést kérek ha indulatos vagyok de utálom ha valaki sz.rt csinál a szájából.
Természetesen itt nem rád gondolok:-))

sajnálom,hogy azok akik privátba irnak nekem azok itt nem akarnak hozzászolni mert igy az jön le,hogy ez csak az én véleményem.

Last edited by Cimi at 7/2/2013 1:28:45 PM

This Post:
00
241411.493 in reply to 241411.492
Date: 7/2/2013 1:45:03 PM
Overall Posts Rated:
310310
Gondolom, hogy nem csak a te véleményed, nyilván a közösség egyik fele így gondolja, a másik meg úgy. Szakmai kérdésekhez nem is akarok hozzászólni, mert nem értek hozzá, csak azért írtam az említett dolgokat, hogy kevésbé szakmai szempontból nekem ezek szimpatikusak voltak, ezért is szavaztam Domira és wengerre. Skillekbe, követelményekbe szerintem ne menjünk bele, mert nem tudok hozzászólni, eddig sem tettem. A tájékoztatás biztos lehetne jobb, erről nem tudok nyilatkozni, mert nem vagyok a külső fórum rendszeres látogatója, sőt nem is nagyon érdekel, de ha vannak, akiket érdekel, akkor nyilván az ő igényeiket ki kéne elégíteni, hiszen a játékélmény a legfontosabb.

Elhiszem, amit az edzésről írsz, csak ti meg már nem tudjátok "kívülről" nézni a dolgokat. Egy átlagos menedzser természetesen örül, ha a játékosa válogatott lesz, de ez áldozatokba kerül. Gondolj bele, hogy valaki teljesen másként edzi a játékosát (mindegy milyen poszton), mint amit ő magától csinálna, 3 szezonon keresztül ennek rendeli alá a csapatát, majd a játékosa nem kerül be. Vagy bekerül, játszik meccsenként 6-8 percet és a szezon végén viszlát, mert jövőre nem lehet már u21-es, következő szezonban meg már nem is emlékszik rá senki. Ha esetleg centereket nézünk, akkor még rosszabb a helyzet, mert közben a játékosa csődközelbe is viheti, hacsak nincs nagy stadionja. Mindezt azért a "dicsőségért", hogy egy szezonon keresztül a játékosa második csere lehessen. Megéri? Nem.

A probléma, vagyis inkább ami nekem szúrja a szemem, az az, hogy a stábtagok természetesnek veszik mindazt, hogy valaki "beáldozza" a csapatát, 2-3 szezonját a nevelésért, én is kaptam már olyan stílusú leveleket régebben u21 esélyes játékosokkal kapcsolatban, hogy legszívesebben azonnal a piacra tettem volna a játékost, "akkor oldjátok meg, ahogy akarjátok" felkiáltással. Az is gond szerintem, hogy sok menedzser úgy kezdi el az edzést, hogy nincs tájékoztatva, hogy mire számíthat (főleg anyagilag). Nem a te hibád, illetve nem egyedül a tiéd és tudom azt is, hogy nehéz nevelőegyesületet találni, de hosszútávon szerintem a válogatottak érdekét is szolgálná, ha a leendő nevelőknek el lenne mondva, mik a következményei a nevelésnek, adott esetben még akár el is lenne tanácsolva a neveléstől, amíg fel nem húz egy 8000-es stadiont (kb egy szezon). Nem ragozom tovább, leírtam már többször is ezt fórumon.

Don't feed the troll
This Post:
11
241411.494 in reply to 241411.491
Date: 7/2/2013 1:46:50 PM
Overall Posts Rated:
350350
Én tehetek arról ha 40 ponttal nyerek egy meccset, ami elvben szoros? Ne viccelj már..
Pont ezért lenne jó, ha direkt megadható volna a heti idő fixen 5 perces ugrásokkal. pl 60-65 közt legyen és hozza ki az edző ahogy akarja

Továbbra is mondom hogy passz edzést kérek tőled, min 4.alkalommal írom le.

Másodjára kérdezem és Görbicz miért lehet bd 1-es passzal, Galambos miért lehet bd 4-es passzal, 1 dobótávval?
Ergo a fiam is passzol a sorba!

Last edited by ReMiX ™ ☎ at 7/2/2013 1:56:50 PM

From: Domi

To: Cimi
This Post:
00
241411.495 in reply to 241411.492
Date: 7/2/2013 1:56:30 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
.
Nem értem pl azt,hogy azért edzünk passzolást egy bedobonak,hogy majd ha irányitoba kell játszatni akkor tudjon passzolni?????? És ha irányitóba játszatjuk majd tud passzolni okés de nem tud védekezni tehát nem mindegy melyik gyengébb? Ezt sok mindenkivel meg tudják etetni de aki valaha komoly szinten edzett azzal nem.
Egy kv szintlépéshez megközelitöleg 2x annyi edzés kell mint egy szint passz lépéshez(megközelitöleg mielött beleköttök).
Tehát ha idösebb korban edzel kv-t azzal több hetet is buksz ez egy alap dolog az edzésben és nem is értem miért mondanak most egyesek forditott dolgokat.
.

Ezt bocs de többszöri elolvasás után se tudom értelmezni.

Ha Gila emberére gondolsz, egyértelmű hogy BD poszt elég lyukas a jelenlegi keretben, nagy hátránynak tartom ott ha csak alacsony passzal rendelkező játékos van. jelenlegi belső támadásnál és belső támadás ellen való védekezést nézzük akkor fontosabbnak találom a passzt edzést hogy javuljon a csapat támadása mint hogy a KV-t növeljük az amúgy se rossz paraméterekkel rendelkező BD-nél.

A másik dolog az,hogy a kinti forumban nagyon ritkán látni a taktikárol konkrét dolgokat. Leirják(Már ha leirják),hogy mi lehet mi a helyzet de az,hogy konkrétan mire gondol azt mi nem tudhatjuk igy nehéz ötletelni.
Eddig minden kapitány leirta ö mit gondol és szerinte mi a jó. Mentek is a hozzászolások. Most az van,hogy kb a meccsen kell megkérdezni mi lett.
Olyan érzésem van,hogy nem kiváncsi senkinek a véleményére,mennek maguk feje után. Ez meg is látszik a hozzászolásokon.
Eddig ilyen nem volt.

Ez jogos észrevétel, javítani fogok ezen, és elnézést kérek azoktól akiket nem tájékoztattam.

This Post:
00
241411.496 in reply to 241411.494
Date: 7/2/2013 2:04:35 PM
Füred Celtics
III.12
Overall Posts Rated:
155155
egyszerű a válasz: mert nincs jobb de én szeretnék... ezért kérem amit kérek

Segítek számolni: 12+48= 60perc tökéletes játékidő / hét.

This Post:
00
241411.497 in reply to 241411.496
Date: 7/2/2013 2:22:19 PM
Overall Posts Rated:
350350
Tudom. de..

Gondolom te is jártál már úgy, hogy az ellenfél egy béna csapatot küldött fel vagy rosszul taktikázott ellened.
Így még szép, hogy megszaladhat az idő... Én sem örülök az ilyeneknek

Advertisement