професионално не съм играл ..а и като малък бях плашлив :) а и до 9 клас бях 154см ....по-скоро на волейбол отидох да се пробвам, но нещо не му допаднах на треньора и не ми даде шанс, може заради височината да е било ..или пък щото отидох в залата с очилата, не съм сигурен :) както и да е.. няма да говоря за себе си повече да не излезе, че нещо се хваля...
изигра им лоша шега, когато поведоха и решиха, че са спечелили и аз ги усетих какви са ми едни такива отпуснати вместо още повече да се мобилизират и да изиграят срещата до край, за да си гарантират успеха ...просто като им прочетох езика на телата и бях уверен, че реал ще ги обърнат в последните секунди или ще им трябва много късмет последните секунди :) просто няма как да си позволиш да загубиш мобилизация точно като се решава мача ...олимпиакос сами се биха за мен и няма оправдание никакво... последната минута беше трагична, а трябваше да е най-силната! дори 10 точки да водеха нямат право да се отпускат като противника е мобилизиран и продължава да играе... ако реал м се примирят и вече видят, че нямат шанс и спрат да играят е друга работа... ама такива глупости много ме дразнят, така че напълно заслужено си паднаха ..въпреки че бяха по-добри :)
по-странното е, че не съм професионален спортист и не съм играл финали ...обаче знам, че мачовете трябва да се играят до последния съдийски сигнал, а не да решаваме предварително, че сме спечелили едва ли не.. ;)
ами аз отдавна не съм гледал НБА, така че не знам ...знам, че там е различен баскетбола и ще видим как ще се впише ..то и аз искам да играе, но самия факт да е там и да попива за мен си е вече успех, защото после може да се върне и да го предаде на други подрастващи от България ..ако има някой по-талантлив да му помогне и той да стигне до там ..може да е мотивиращо за някой младеж и той да върви по неговите стъпки :) НБА си е НБА... най-добрите баскетболисти са там, така че не очаквам да е някаква голяма звезда там ..но дано да е полезен и да намира достатъчно възможност да се изяви на терена