BuzzerBeater Forums

Eesti - III.12 > Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Mängude kokkuvõtted & hooaja eelmärgid

Set priority
Show messages by
From: TauriPG

To: TGM
This Post:
11
107434.489 in reply to 107434.488
Date: 2/16/2012 10:53:54 PM
Overall Posts Rated:
3838
Paistab, et see foorum on välja surnud.. Ühesõnaga ma avastasin (mis oli tglt suht selge), et selle tiimiga ma II liigas läbi ei löö, seega müün oma mehi ja kogun raha, samal ajal treenides enda jaoks väärtuslikke mängijaid. Mitme hooaja töö vili tasus end ära ka, Õige härra sai valitud U21 koondisesse.. Lähen tagasi kukkumise peale välja, kuna mehed vanad ja võimalus rahus raha koguda. Plaan osta korralik VÄ (juhul kui kreeklasest asja ei saa selle hooajaga) ning hakata selle ümber oma võistkonda ehitama. BB-s on kahjuks nii, et kui pole korralikk VÄ, siis mine koju :D Aga Teile vanad liigakaaslased palu edu ja mine sa tea, ehk kohtume veel ;)

From: Jäpe

This Post:
00
107434.490 in reply to 107434.489
Date: 2/20/2012 4:58:31 AM
Overall Posts Rated:
99
Ei ei... foorum pole välja surnud, vaid pole enam sinusugust manageri, kes siin analüüsib ja vaatleb, mis ümberringi toimub.Seda, et sa II liigas just laineid ei löö, sellest pole ju midagi. Oled teinud kõik, et sinna saada, kuigi jah,,,ehk pisut kiirustasid, kuid sinu saamine sinna oli teenitud.
Raha aga peax sul nüüd tublisti rohkem olema ja järgmisel hooajal sinna tagasi murda, pole sul vast probleem.Eriti vahva olex , kui sa kukuks siia meie keskele.
Selle VÄ koha pealt võin sulle öelda niipalju, et ma olen nüüd 3 hooaega oma VÄ treeninud,,,see on täielik aja raiskamine....Soovitan see lihtsalt sisse osta, sest siis saad valida, miliste skillidega vana sul vaja läheb, kui vana sa ostad ja saad seada eesmärke,,,muidu ainult treeni treeni ja treeni....VÄ, teised asjad jäävad tahaplaanile.Ka mina ostsin kunagi Martsepa, lootes temast multiskillidega taati treenida, parakau,,,,pettumus eelkõige endale.Mitte, et ta halb oncel olex, aga sellist meest temast ei tulnud nagu lootsin..kahjuks.
Mis puutub veel meie liigasse, siis siinne seltskond on tõesti vaikseks jäänud.Vanasti rääkis (peaaegu iga manager), et millised on tema plaanid eelseisva hooaja jooksul ja mida plaanib mängijateturul teha,,,hetkel aga vaikus ja iga mees nokitseb oma teami kallal. Loomulikult see iga mehe enda asi, aga see foorum ongi ju selle jaoks, kus saad taga siunata seda, või toda, mis hinge kriibib.Igal juhul edu kõigile edaspidisex ja Tauri sulle soovitan hetkel kasuta olemasolevat aega ikka kasulikult.Vaheta taktikaid,muuda mängijate pos jne jne.... ühesõnaga kui sa ei plaani sinna pikemax jääda, siis kasuta see aeg oskuslikult.Edu igal juhul

From: Jarko

This Post:
00
107434.491 in reply to 107434.490
Date: 2/28/2012 3:48:26 PM
Overall Posts Rated:
66
Mõtlesin, et ütlen ka tere vanadele liigakaaslastele. Kui sina, Taur,i oled kõrgseltskonnas ,siis mina olen tõelises Botiliigas:D. Üle poolte on botid ja taset pole ollagi. Kui miskit ulmelistei juhtu, olen 99% tõenäosusega tagasi III liigas jrg hooaeg, peab aint majandus asjad korda tegema. Aga selle VÄ treenimise koha pealt olen nõus ses suhtes,et alati ei pruugi õnnestuda treenida selline vend nagu tahaksid. Ka minu ostetud Toporek on nüüd 3ndat hooaega minu meeskonnas olnud ja ütleks,et kõik pole läinud nii nagu tahtnuks, võib olla on ta veidi pikk ja vigastused on samuti kimbutanud, aga selle pooleteise hooajaga ja koos tänavusega pole tulemus olnud see, mis tahtnuks. Tuleb vist treeningkava muuta arvestades vanust ja päris puahst tasemel VÄ temast ei saagi, aga ühtlase skilliga mehe kindlasti. Õnneks või kahjuks olen IV liigas kus saan katsetada ja eksperimenteerida igatmoodi ja igal positsioonil, varsti on karikas ka läbi ja keskendun ainult treeningutele. Ja eks ma katsu ka teie tegemistel silma peal hoida;) EDU!

From: mK

This Post:
00
107434.492 in reply to 107434.491
Date: 3/10/2012 3:07:25 AM
Lestad
II.1
Overall Posts Rated:
11
Tere. Leidsin kah lõpuks foorumi üles. Midagi põhjapanevat öelda ei ole. Eesmärk on liigasse püsima jääda kindlamalt, kui eelmisel hooajal. Proovin karikamängudest võimalikult palju füüri koguda, seega võivad osad liigamängud veidike nõrgemaks jääda. Hetkel on olukord päris hea... "sinine" tabeli pool on ikka oluliselt nõrgem kui "punane". Hiljuti sai tehtud üks väga kulukas ost - noor lootustandev Leedu tulevikutalent tsentri koha peale. Sel hooajal oma kohta veel välja ei mängi, aga annan talle aega uue meeskonnaga ja rolliga harjuda. Meeskonna koostamise poliitika on selline, et eelkõige on rõhk Eesti mängijatel (patrioot nagu ma olen). Kui valik väikseks jääb otsin Baltimaadest tegijaid ja järgmisena Skandinaaviamaadest. Püüan tiimi hoida võimalikul koduse ja "maavillasena".
Kohtume lahinguväljal, raisk... konkurendid!

From: mK

To: mK
This Post:
11
107434.493 in reply to 107434.492
Date: 5/9/2012 12:17:41 AM
Lestad
II.1
Overall Posts Rated:
11
Finaalikoht oli nüüd küll üllatav. Kahtlustan, et teised ei soovinud lihtsalt kõrgemasse liigasse tõusta. Kuidagi väga lihtsalt tulid need võidud. Või on kaks viimast ostu tõesti meeskonna nii tugevaks muutnud, et selle hooajaga toimus tõus eelviimasest esimeseks... Igatahes. Kui võimalust pakutakse lähen proovin ära, mis moodi II liigas mängitakse. Kui välja ei tule, olen ülejärgmisel hooajal siin tagasi

To: mK
This Post:
00
107434.494 in reply to 107434.493
Date: 5/16/2012 5:26:00 AM
Overall Posts Rated:
99
Vaevalt , et sinu soov kohe täidetaxe, kui arvad, et kukud samasse kohta tagasi....võimalus ju on, aga..ei usu eriti sellisesse imesse.Katsu aga seal II liigas koht kindlalt sisse võtta, küll me mõne hooaja pärast sulle õlale koputame ja sõbralikku patsutust ootama jääme.Edu ja higistamist.

From: sass89

This Post:
00
107434.495 in reply to 107434.494
Date: 8/22/2012 4:35:06 AM
Overall Posts Rated:
22
Tere kõigile. Olen ka selles kuulsas liigas eelmistel hooaegadel olnud kuid siis otsustasin ka mehed maha müüa ja iv natuke passida. Passisin seal ikka päris 3-4 hooaega vist. Päris tugev liiga oli - nii kergekäeliselt enam kohe üles ei tõusnud. Nüüd natuke ka sunnitud üles tulemine oli aga üritan vähemalt pidama siia jääda. Rahalised olud on suht kehvad ning mehed ka päris noored enam pole. Aga mõned tuttavad nimed on ikka siin liigas olemas :) Edu.

This Post:
00
107434.496 in reply to 107434.495
Date: 8/23/2012 9:43:32 AM
Overall Posts Rated:
99
Tere tere. No hea näha, et viimaks tagasi oled. Polex lootnud, et kohe siia meie sekka satud..., aga ehk läheb nüüd meie liiga foorumis ka jutt tiba lahedamax.Siin seltskonnas mõned mehed on, kes kribavad, kuid üldiselt on asi kokku kuivanud. Ehk oled sina vähe häälekam!!!!

From: Känd

This Post:
00
107434.497 in reply to 107434.496
Date: 8/24/2012 2:09:39 AM
Pajusi
III.5
Overall Posts Rated:
114114
ma vahest kirjutan ka:) seekord sul vedas,sain teisele mullale pihta

From: sass89

This Post:
00
107434.498 in reply to 107434.496
Date: 8/24/2012 2:11:34 AM
Overall Posts Rated:
22
Ma ei tea kas see on hea asi, et ma samasse liigasse sattusin või oleks kergem olnud kui oleks kuhugi mujale sattunud.
Kas see liiga on ikka nii kõva, kui kunagi oli? Või on parimad meeskonnad teise liikunud ning nõrgemad alla tulnud?
Ega mul enda meeskonna kohta palju öelda pole. Tahaks see hooaeg palgad ja finantsid korda saada. Loodetavasti jään siia pidama ka. Rohkem eesmärke pole. Vb järgmine hooaeg saan meeskonna parema kokku komplekteeritud, et siis kunagi korralik meeskond endale mitme aasta peale kasvatada. Siis vb 3-4 hooaja pärast oleks võimalust esikohale liigas konkureerida.

This Post:
00
107434.499 in reply to 107434.497
Date: 8/24/2012 7:43:48 AM
Kanepi
II.1
Overall Posts Rated:
55
vähem möla, pikem samm :D

Advertisement