Bardzo błyskotliwa biorąc pod uwagę powiedzmy wypowiedź:
ziew
Ludzie czekają, aż odpowiesz na pytania związane z kadrą, a tu taka nonszalancka wypowiedź. Teraz jeszcze sugerujesz, że GM-Dejvidd po blisko 30miesiącach spędzonych w BB dalej nie potrafi rozgryźć, do kiedy można ustawić skład i taktykę. To potrafi lekko wyprowadzić człowieka z równowagi biorąc pod uwagę jaką rangę ma Dejvidd w polskiej społeczności BB (sugeruje to prefiks). Dodajmy do tego znikomą aktywność na forum w ostatnim czasie daje mi do zrozumienia, że masz mnie jak i wiele innych osób zainteresowanych kadrą, przepraszam za słowo, w dupie. Zapewne ostatnia część tego zdania zostanie zacytowana, aby zaszufladkować mnie jako osobą prostacką i uwłaczającą naszej wysokości. Od paru sezonów było widać Twą aktywność, a raczej wybiórczą, bo sprowadzała się ona do okresu przedwyborczego. Osiągnąłeś swój cel, głównie za sprawą czarującego CV, i...wypiąłeś się. Zamiast zająć się udzielaniem odpowiedzi, podpiąłeś się pod bardzo interesujący całą społeczność - doświadczenie. Czy faktycznie to jest tak istotne? Dla mnie jedno jest wiadome, jeśli zawodnik nie gra, nie będzie rosło doświadczenie. Im więcej minut tym lepiej. Na zagospodarowanie minut są 3 mecze w tygodniu i co mi na to, jaka jest różnica wzrostu exp % w przypadku 1minuty sparingu, a meczu ligowego, skoro i tak mój najmocniejszy skład wystawiam na rozgrywki ligowe. Także proszę, zacznij zachowywać się jak przed wyborami, czyli udzielaj kompletnych odpowiedzi z szacunkiem dla odbiorcy, bo teraz wygląda jakbyś dokonał hierarchi na Ciebie (król, możnowładca) i My, zwykli userzy pracujący na dobro kadry. Nie oczekuję odpowiedzi na ten post, jedynie chciałbym abyś przemyślał swe zachowanie
Last edited by Pewu at 2/4/2011 10:04:05 AM