A tegnapi nap hatalmas pofont kapott csapatunk. Pár tényt és érdekességet megosztanék veletek.
Többetekkel beszélgetek meccsek előtt a taktikáról (ezúton is köszönöm a segítséget). Többnyire mindenki egyetértett azzal, hogy benti támads várható. A hozzáállásnál már nem volt ilyen egyetértés. Beállítottam a csapatot teljesen a benti támadás ellen, hiszen többed magammal ezt vártuk előzetesen. DE....
És itt jön az ami számomra felér egy KO-val! Ültem a gép előtt nézegettem a lehetőségeket, és meccs előtt 20 percel a többiek ajánlatának ellenére úgy döntöttem átvariálom a csapatot úgy, hogy kinti támadás ellen legyen tökéletes a védekezésünk. Eredetileg más lett volna az IR DH és BD poszton, de úgy gondoltam, kintre fog jönni. Elkezdődött a meccs, és láttam azt, jobban alig ha dönthettem volna. És ez teljesen elkeserít így utólag. Sima vereség a jobb felállás ellenére. Mindent elmond a keretünk erősségéről, hogy a legjobb kinti védőnkről is 26 pontot kaptunk és dupla annyi labdát adtunk el.
Ha nem szedjük össze magunkat, nem lesz sose jó csapata Magyarországnak. Ez az állomány nagyon kevés, és nem lehet vele meccset nyerni valamire való csapat ellen. Nagyobb bázis kell a scoutoknak. Több edző több játékos. 13kv-s emberekkel a szezon ezen szakaszában nem lehet meccset nyerni. Alig 1-2 játékos lép szintet a keretben lévők közül. Benti posztokra 3x 13 már jónak számít. Így nem lehet elvárás a jó szereplés szerintem. Kevés kevés kevés. Ez a helyzet jelenleg. El lehet fogadni és hagyni mindent úgy ahogy van, vagy tehetünk ellene közösen.
Ahogy néztem a dolgokat, jövőre se lesz sokkal ütősebb csapatunk.