Νομίζω ότι ο Hanibal ήταν... καταδικασμένος από τη στιγμή που έπαιξε ζώνη 3-2 και ο τρομοκράτης εσ. απομόνωση. Καλύτερος μέσα στη σεζόν ο τρομοκράτης, ωστόσο στο 2ο παιχνίδι της σειράς ο Hanibal έδειξε τις δυνατότητές του.
Όσον αφορά το δικό μου αγώνα, ο Overdose έκανε τακτική υπέρβαση, κρατώντας την επίθεσή μου πολύ χαμηλά για τρεις περιόδους. Έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στη σειρά, ωστόσο έστω και δύσκολα ήρθε η νίκη για την ομάδα μου. Αυτό κρατάει η Βαλένθια, που ίσως έπρεπε να ήταν πιο προσεκτική μετά το 1-0. Η πορεία των δύο ομάδων μέσα στη σεζόν ήταν αντιστρόφως ανάλογη με τις νυχτερίδες να τελειώνουν τη σεζόν με το πόδι στο... γκάζι και τελικά να πετυχαίνουν τον αρχικό τους στόχο.
Τώρα για τον τελικό, τεράστια νίκη και προβάδισμα πήρε ο Ξεφτιλαϊκός. Απ' ότι φάνηκε χρειαζόταν +2 μαντεψιές στο τακτικό κομμάτι και τις βρήκε. Ο τεράστιος πάλεψε να το γυρίσει στην 4η περίοδο, σε κάποιο σημείο έδειχνε ότι μπορεί να τα καταφέρει, αλλά ο περσινός κυπελλούχος άντεξε στην πίεση. Ο πρωταθλητής πρέπει να αφήσει πίσω του το ψυχολογικό σοκ (χάνοντας το πλεονέκτημα έδρας έχοντας 21-1 στη σεζόν) και να αντιδράσει. Χρειάζεται να εμπνευστεί από το last dance και να βγάλει καρδιά πρωταθλητή για να ισοφαρίσει και να κάνει το three-peat στη συνέχεια. Ο Ξεφτιλαϊκός όμως, είναι αρκετά έμπειρος και έχει φέρει τη σειρά στα μέτρα του. Εάν τα καταφέρει ο str77 θα είναι φαβορί για μάνατζερ της χρονιάς.