Θα επαναλάβω πως σαν αμυντικοί δεν έχουν καμιά απολύτως σύγκριση. Απτή απόδειξη είναι πως τον καλύτερο περιφερειακό σκόρερ προ του Άρτεστ τον αναλάμβανε ο Κόμπι, ή όταν ο στοπέρ τους αποτυγχάνει τότε αναλαμβάνει αυτός. Προφανώς ο Phill κάτι ξέρει. Το ίδιο πάντως δεν συμβαίνει με τον Λεμπρόν.
Τα buzzer beater του δώσαν πρωταθλήματα. Προφανώς λοιπόν λένε πολλά.
Με την λογική σου ο Τυρέκε είναι καλύτερος από τον Κόμπι. Κάτι δεν κολλάει εδώ μάλλον έτσι;
Όσο για την σύγκριση των ομάδων, εγώ δεν τον κατηγόρησα που δεν πήρε πρωταθλήματα. Τον κατηγορώ όμως ότι γενικά η απόδοση του στα ζόρικα είναι πιο χαμηλή από την κανονική περίοδο. Οι Σέλτικς τον έχουν πελάτη. Μα είναι δυνατόν να μην πάρουν ούτε 1 ματς;;;;Επίσης ακόμα και η σύγκριση των ομάδων πίνει αρκετό νερό. Αν δεν είχε καλή ομάδα γύρω του τότε πως είχαν το καλύτερο ρεκόρ του ΝΒΑ; Προφανώς το πρόβλημα δεν είναι η έλλειψη ταλέντου, αλλά κοτσιών και ηγετικής φυσιογνωμίας. Παρεμπιπτόντως ο Bynum παίζει μισός, όταν δεν παίζει καθόλου...
Μέχρι λοιπόν τα στατιστικά με μετουσιωθούν σε νίκες ο Κόμπι θα παραμένει ο καλύτερος παίκτης.
Όσον αφορά το σουτ όντως ο Λεμπρόν το έχει φτιάξει αρκετά, όπως και την άμυνα του. Δουλεύει κανείς δεν τον λέει τεμπέλη. Τι γίνεται όμως από μέση απόσταση;
Δεν έχω καμιά αμφιβολία πως ο Λεμπρόν έχει όλα τα χαρίσματα να ξεπεράσει ακόμα και τον Τζόρταν. Τα πιο καλά χρόνια της καριέρας του τώρα έρχονται. Για την ώρα όμως έχει τόσα πολλά να αποδείξει, ενώ ο Κόμπι ήδη τα έκανε. Ετοιμάζεται για τον 5ο του τίτλο όντας ο καλύτερος παίκτης της ομάδας του.
Το ιδιο κανει κι ο Λεμπρον για την ομαδα του..(κι ο Phil χθες δεν ηξερε να σπασει μια ζωνη 2-3 του Gentry,btw)
Ποσα buzzerbeaters εχει στα play-off??Γιατι εγω ας πουμε θυμαμαι το περσινο του Lebron,εχει κανει κατι αντιστοιχο ο Κομπε?
Και για την συγκριση,να σας το δειξω απλα:
Fisher=Williams (0 αμυνα και οι δυο,3ποντερ,το ταλεντο του Μο καλυπτεται απτο μυαλο του Fisher)
Kobe>Parker(δε χρειαζονται σχολια)
Artest<Lebron(επισης)
Gasol>Jamison(τεραστια διαφορα)
Bynum>Varejao/Shaq
Odom>οποιοςδηποτε καβαλιερ
I want what all men want...I just want it more.