BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > Οικονομικη κριση!!!!!!!!!

Οικονομικη κριση!!!!!!!!!

Set priority
Show messages by
This Post:
00
202313.49 in reply to 202313.48
Date: 6/3/2012 7:40:17 AM
Overall Posts Rated:
55
Θεωρείτε δηλαδή πως θα ήταν πιο επικερδές να πληρώσω αποζημιώσεις για το προσωπικό και να πάρω φθηνότερους ή να κρατήσω αυτούς που έχω και για του χρόνου στη νέα κατηγορία (Ισχύει όμως ότι του χρόνου οι μισθοί τους θα έχουν φτάσει στα ύψη?)??

Όσο για το γήπεδο, κατάλαβα νομίζω το σκεπτικό σας και σίγουρα εκεί θα διαθέσω τα πρώτα μου μετρητά ;)

From: PanG11

This Post:
00
202313.50 in reply to 202313.49
Date: 6/3/2012 7:49:34 AM
Spartakos
III.8
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Coffee Junkies
Η γνώμη μου για V κατηγορία ειδικά για γιατρό και pr δίνεις πολλά.

This Post:
00
202313.51 in reply to 202313.49
Date: 6/3/2012 9:22:06 AM
Overall Posts Rated:
231231
Στην 5η έπαιζα με επιπέδου 2 προσωπικό.
Στην Α1 έπαιζα πάλι με επιπέδου 2 προσωπικό.

Μοναδική εξαίρεση στις 11 σεζόν μου στο παιχνίδι ήταν πέρυσι.

Ήμουνα σε 5η με botάκια, οπότε αγωνιστικά δεν κινδύνευα και έτσι τσίμπησα 6 19χρονους κα ένα 4άρι προπονητή.
Προπόνησα διπλή θέση 6 παίκτες την εβδομάδα και έβγαλα περίπου 100 χιλιάρικα στον καθένα στην μεταπώληση.

Υπάρχουν πολλές απόψεις για το τι είναι καλύτερο.

Για μένα επειδή η αγορά ακόμα φθήνει και αυτό συμβαίνει 4-5 σεζόν τώρα η προπόνηση αξίζει μόνο σε δύο περιπτώσεις.

Περίπτωση πρώτη, να προπονείς για Εθνική και
περίπτωση δεύτερη, να είσαι μάνατζερ τύπου Μάτσα και Δον. Φτασμένες ομάδες που για να πάνε παραπάνω, δεν βρίσκουν τους παίκτες που θέλουν στη λίστα και είναι αναγκασμένοι να τους φτιάξουν, αλλά τους περισσεύει και το χρήμα.

Σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση συμφέρει οικονομικά το τρίπτυχο αντοχή-βολές-αγωνιστική κατάσταση και κερδίζεις το μισθό του γυμναστή.

Αν πάρω σήμερα 22χρονο με 750 χιλιάρικα αξία, θα τον προπονήσω και στα 24 του κινδυνεύω να τον πουλήσω πάλι 750.
Αλλά και 1Μ να τον πουλήσω, αν βάλεις το μισθό του γυμναστή και το rotation με το όποιο αγωνιστικό κόστος, γιατί είπαμε πως οι ήττες επηρεάζουν τη θέαση-εισόδημα, μπορέι να μπω και μέσα.

Τον ίδιο 22χρονο, με τα ίδια σκιλς εννοώ, αν ήταν 30 θα τον έπαιρνα 200-250.
Τον κράταγα 2 σεζόν και στα 32 του με καλύτερη αντοχή και βολές αθ έφευγε, ειδικά σε περίοδο πριν τα play-off ίδια τιμή.
Και θα κέρδιζα και αγωνιστικά από την εμπειρία του.

This Post:
00
202313.52 in reply to 202313.51
Date: 6/3/2012 9:30:29 AM
Spartakos
III.8
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Coffee Junkies
Έχω διαβάσει σε κάποιο νήμα στα φόρουμ, δεν θυμάμαι τώρα σε ποιο και ποιός το είχε γράψει ότι με γιατρό μέτριο και ειδικότητα μασάζ είσαι κυριλέ αλλά δεν ξέρω με φοβίζει να το δοκιμάσω. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν είχα χαμηλού επιπέδου γιατρούς είχα περισσότερους τραυματισμούς που απαιτούσαν μετά τον αγώνα αρκετή διάρκεια για ανάνηψη σε σχέση με μεγαλύτερου επιπέδου γιατρούς που μπορεί να έχανα ένα παίχτη στη διάρκεια του αγώνα αλλά τη σκαπούλαρε μετά.

This Post:
00
202313.53 in reply to 202313.51
Date: 6/3/2012 9:45:16 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Αν πάρω σήμερα 22χρονο με 750 χιλιάρικα αξία, θα τον προπονήσω και στα 24 του κινδυνεύω να τον πουλήσω πάλι 750.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχεις δίκιο.υπάρχει αυτός ο κίνδυνος.
ο μόνος τρόπος για να το αποφύγεις είναι να φτιάχνεις πολύ ολοκληρωμένους παίκτες προπονώντας τους εκτός θέσης.
έτσι θα πουλήσεις σπάνιους παίκτες-εργαλεία.

γενικά αγγίζεις μεγάλο θέμα τώρα.

εγώ είμαι λάτρης της προπόνησης.θέλω να τους φτιάχνω τους παίκτες και όχι να τους αγοράζω.
κανονικά θα έπρεπε να έχω βγάλει λεφτά.αμ δε.δεκάρα τσακιστή δεν έχω πάρει τόσες σεζόν.

και λόγω της προπόνησης κοίτα με τι μπάτζετ παίζω στην IV τώρα που έπεσα.
200,000 σε μισθούς παικτών δίνω και δεν ξέρω τι να κάνω.έχω μπανταβώσει εντελώς.

να πουλήσω τους καλούς μου προπονήσιμους,δεν παίζει.δεν το θέλω.
αλλά για να διατηρώ καταστάσεις,αναγκάζομαι να έχω μεγάλο ρόστερ(πούλησα 2 χθες,μην το βλέπεις έτσι).
νέοι μισθοί δλδ.

γενικά αντί να έχω πλεονέκτημα,έχω μειονέκτημα στην παρούσα φάση.

σόρυ για το σεντόνι,αλλά θα είχε ενδιαφέρον να πιάσουμε μια κουβέντα με θέμα προπόνηση και κέρδος.

This Post:
00
202313.54 in reply to 202313.51
Date: 6/3/2012 12:35:30 PM
Overall Posts Rated:
55
Ευχαριστώ πολύ καταρχάς για τις απαντήσεις σου, με βοηθούν πάρα πολύ όσα λες!
Η αλήθεια είναι ότι έχω έναν παίκτη σε μικρή Εθνική και τον προπονώ όσο μπορώ με τον αξιοσέβαστο που έχω... Απλώς να σε ρωτήσω σχετικά με αυτό.. Με συμφέρει να τον προπονώ και να τον κάνω πχ τον παικταρά μου ή να τον πουλήσω μόλις ανεβάσω κάμποσο τα skills του?? Btw σήμερα άλλαξα και τον pr μου σε ανταγωνιστικό και έμεινα με αξιοσσέβαστο μόνο γυμναστή..

This Post:
00
202313.55 in reply to 202313.53
Date: 6/3/2012 12:40:27 PM
Overall Posts Rated:
231231
ΔΥΣΤΥΧΩΣ έχεις δίκιο.υπάρχει αυτός ο κίνδυνος.
ο μόνος τρόπος για να το αποφύγεις είναι να φτιάχνεις πολύ ολοκληρωμένους παίκτες προπονώντας τους εκτός θέσης.
έτσι θα πουλήσεις σπάνιους παίκτες-εργαλεία.

Άρα θα έχεις κέρδος, το οποίο πάλι θα χάσεις από το αγωνιστικό κόστος που ανέφερα παραπάνω!

Στη δική σου περίπτωση σου στοίχησε και μία κατηγορία! Αυτό και το Μ2Μ :) Υπάρχει και η 3-2 βρε παιδάκι μου...

Πάντως είσαι από τους λίγους εναπομείνατες "ρομαντικούς".

Κάτι το οποίο πρέπει να έπαιξε και το ρόλο του στην πρόταση να αναλάβεις τον τιμητικό αρχικά ρόλο του LA.

Όσο για τους πάικτες εργαλεία, μίλησε και με τον Νεκτάριο. Έχει ξεκινήσει ένα πρότζεκτ... για ρομαντικούς.

From: kajabbar

This Post:
00
202313.56 in reply to 202313.52
Date: 6/3/2012 12:56:04 PM
Overall Posts Rated:
231231
Δεν μπορώ να πω το αντίθετο.

Ένας γιατρός μεγαλύτερου επιπέδου σαφώς και κάνει αυτά που ανέφερες.

Εγώ και κάθε άλλος με την επιλογή του επιπέδου 2 γιατρού επιλέγουμε να κερδίσουμε τη διαφορά μισθού κάθε εβδομάδας, περίπου 15.000, 210 τη σεζόν δηλαδή, 200 χονδρικά και να τα ρίχνουμε σε γήπεδο να αυγατίζουν.

Προσωπικά μία μόνο φορά μου παραλίγο να μου στοίχηζε τραυματισμός, εκείνος του Γιαν την πρώτη μου σεζόν στην Α1, αλλά ήμουν τυχερός να παίξω playout με Ασυγκράτητο, που είχε ήδη αποχωρήσει και έτσι δεν μου στοίχησε κατηγορία.

Και πάλι όμως δεν έφταιγε ο γιατρούλης, αλλά η ΠΟΛΥ ΛΑΘΟΣ κίνησή μου να επενδύσω σε ΚΟΝΤΟ ΡΟΣΤΕΡ 6 παικτών και φυσικά ένας τραυματισμός να με έστελνε αδιάβαστο.

Σήμερα πχ στο υπάρχον ρόστερ μου μπορέις να μου βγάλεις τραυματία όποιον θες και αγωνιστικά να μην τρέξει κάστανο.

Και με 6άρη γιατρό πάντως έχω ακούσει καντήλια από χρήστες για τραυματισμούς!

Και πάλι όμως δεν υπάρχει σωστό και λάθος. Υπάρχει πάντα επιλογή. Από τη στιγμή που έχεις ζυγίσει τα θετικά και τα αρνητικά κάθε μίας, τα ασπάζεσαι πακέτο.

This Post:
00
202313.57 in reply to 202313.56
Date: 6/3/2012 1:06:04 PM
Spartakos
III.8
Overall Posts Rated:
5959
Second Team:
Coffee Junkies
Γεγονός! Σε μικρό ρόστερ αυξάνεται το ρίσκο. Σκέφτομαι να το κάνω αυτό με το γιατρό αλλά θέλω να αναδιαμορφώσω λίγο το ρόστερ μου να το μεγαλώσω και να το εξομαλύνω λίγο μισθολογικά

This Post:
00
202313.58 in reply to 202313.55
Date: 6/3/2012 1:08:15 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Στη δική σου περίπτωση σου στοίχησε και μία κατηγορία! Αυτό και το Μ2Μ Υπάρχει και η 3-2 βρε παιδάκι μου...

έπαιξαν πολλοί παράγοντες ρόλο.πριν φτάσουμε στα πλέι-οφς δλδ.
1)υπήρχε μποτ και όποιος έπαιζε μαζί του στα καπάκια είχε εμένα με αποτέλεσμα μόνιμα να χτυπούν εμένα με το καλύτερο σχήμα τους και με καλό ηθικό.5-6 ματς έδωσα με διπλή διαφορά διάθεσης

2)η πορεία μου στο κύπελλο.έφτασα στους 32.αυτό είχε το κόστος του στο πρωτάθλημα

3)η απληστία μου.μπορούσα να καθαρίσω την παραμονή,αλλά ήθελα να μπω με φουλ ηθικό στα πλέι οφς μπας και ανεβώ στην ΙΙ.

στα πλέι άουτ τώρα,αν γύριζα το χρόνο πίσω θα έπαιζα 3-2.έχεις δίκιο.κόλλωσα γιατί στο 2ο ματς μου πήρε 19 επιθετικά ριμπ με τρέξε απέναντι στο μαν2μαν μου.

Πάντως είσαι από τους λίγους εναπομείνατες "ρομαντικούς".

δεν μπορώ να παίξω αλλιώς.χωρίς προπονήσεις για εμένα δεν έχει νόημα.τους αγαπάω τους παίκτες μου και δένομαι μαζί τους.δεν αντέχω να σκεφτώ να τους πουλήσω!

αν έκανα πως πουλάω πχ Σιδηρόπουλο και Κουλουχέρη και Αμάν και Κακλαμανάκο θα μάζευα τουλάχιστον 4 χαρτιά!και θα έκανα ότι μου έκανε κέφι μετά.θα έφτιαχνα ομάδα επί τόπου για επιστροφή στην ΙΙΙ και θα μου έμεναν και λεφτά πολλά.πάρα πολλά.

αλλά δεν θέλω να το κάνω.

έτσι τώρα το ταβάνι μου για φέτος στα οικονομικά είναι να μην μπαίνω μέσα κάθε εβδομάδα και να βγάζω κέρδος από το κύπελλο(όσο παραμείνω στο θεσμό).

ρομαντικός λοιπόν 1000%....

μίλησε και με τον Νεκτάριο. Έχει ξεκινήσει ένα πρότζεκτ

το ξέρω πάνω κάτω το πλάνο του.

εδώ έχω κολλήσει πάρα πολύ.μου αρέσουν τα βαριά πρότζεκτ.αλλά δεν μπορώ να φτιάξω για εμένα ρε γαμώτο.
εγώ απλά φτιάχνω 3 περιφερειακούς για Α εθνική που να μπορούν να παίξουν τα πάντα.μέχρι εκεί όμως.

This Post:
00
202313.59 in reply to 202313.55
Date: 6/3/2012 1:42:43 PM
Overall Posts Rated:
10001000
να σε ρωτήσω τώρα.για εσένα ποιο είναι το ταβάνι για έσοδα από εισητήρια στην IV?

περίπου 160,000?

ρωτάω για τον εξής λόγο.
έχω μεγάλο γήπεδο για εδώ,και τα αστέρια στην έρευνα των οπαδών μου θα ανεβούνε σίγουρα.τώρα είμαι στα 4 να καταλάβεις και είναι να κερδίσω και ανταγωνιστή μου την Τρίτη.

γενικά λοιπόν σε μία σούπερ χρονιά από αποτελέσματα,μπορώ λες να στοχεύσω στην πορεία σε μεγαλύτερα έσοδα και να εκμεταλλευτώ την χωρήτικότητά μου ή όχι?

πάντα με το γήπεδο να παραμένει ως έχει.

Advertisement