Ta pati ir as tau pasakysiu. Daryk darykite ka norite :) Mano patarimas tau, nedalink man patarimu o pats eik i U21 ir sutelkinek. Atrodo aiskiai parasiau tokiame ilgame poste kad jau buvau netiesiogiai tame U21, nes buvau stabe, sutelkinejau ir stengiausi, o rezultatas buvo niekinis, nes 1 nieko ten nepadarysi, o sutelkti nera ko. Tu vel nusuki graziai tema nuo taves, Tau gi siuliau tyusams ir panasiems kepalams. Su klubu rimtai nelosiat, tai bent U21 padirbekit. Turit ir abu po kluba su desimtimis milijonu ir abu galite netik raginti kitus o ir auginti buti kaip ir fermomis. Deja, tokie kurie gali tokie kaip tu ir tyusai, tie tyli ir apsimeta lyg ju tai neliecia ir geriausia nukreipti i kita zmogu, kuris aiskiai sako, kad neturiu nei savo ekipoje istekliu kad rodyti pavyzdi, losiu rimtai ir tikslas ir idomumas siuo metu man trenint savo jaunima ir kilti lygomis aukstyn. Ir to kylant turejau paaukot neviena savo jauni, tad pavyzdzio kazkokio neprirodysiu. Tu, Tyusas ir panasus kepalienos ir galit kazka pakeisti, tai tikiuosi taves kandidatu i U21, pasiimk Ucana, Tyusa ir pirmyn. Net budamas Nt, pazada ir as prisideti pagalba visokeriopa. Galesiu pasiimti zaidejus kurie skirti grynai NT. Ir daugelio atveju U21 ir Nt yra nesusije. U21 pagrindas iki super zvaigzdes potencialu eina ir labiau monoskilinami, o Nt multiskilai ir is amziaus grupes 1-2 tinkami tik kandidatai dazniausia buna. Tad nemaisyk Nt ir U21, dazniausiai, zinoma nevisada U21 neturi jokio poveikio ir prasmes Nt egzistavimui. Todel as ir turesiu kuom uzsiimt. Tikiuosi pavyks su Mjo subendradarbiauti ir gauti jauniu sarasa ir pasidalyti jauniais, tinkamiausius Nt tikiuosi paliks man priziuret. Tai turetu buti max 5 geriausi zaidejai. Is kuriu turi sansu bent vienas kazkuris ateityje papildyti ta Nt. Tad Nt labai manau nuveiksiu daug kartu daugiau, nei galeciau U21. Nes ten budamas nieko nenuveikciau, kaip ir sakiau, bandziau burt, kalbinau. 0 zmoniu sutiko. Tai apie kokius burimus dar cia man sneki ir organizavimus jei niekas nesutikot ? Butumete sutike, laukes buciau U21 ir ejes ten, tiesa pasiprases iskart rinkti mane 2-3 kadencijomis ir visa staba isipareigoti tiek laiko dirbti, o tada laimeti isdidziai visus imanomus cempionatus ir pasitraukti ramia sazine parodes, kad U21 laimeti imanoma viska ir su musu zaidejais. Tik reikia kitokiais budais juos treninti, ne palikti neismanantiems menedzeriams su 4 lvl, o fermoms su 7 lvl. Skirtumas akyvaizdus. Bet kaip ir minejau, tai, deja, neimanoma. Nes U21 niekam be manes isvis nerupi siais laikais ir niekas tuom nesidomi. Todel as atejau ten kur bent maza dalis domisi ir kazkiek rupi zmonems. Kur jau yra nebloga baze ir kur tiesiog galima kazkoki darba atlykineti tinkamai ir pats igauti patirties sitame reikale. Pasiekti per viena diena niekas nera pasiekiama. Net U21 pasiekti kazka reikia 4 sezonu, tai tik antroje kadencijoje paskutini sezona paguodos turnyre jau losi su savais jauniais. vadinasi teks kazka norint laimet ir 3 kadencijos. Vadinasi net U21 norint igyvendinti mano paprasta plana prireiktu 6 sezonu, 3 kadenciju. Parodyk, man tuos 4-5 patyrusius menedzerius, kurie pasiryze to siekti tiek laiko? Nera tokiu, tad baik pezet