Λοιπόν, να μαι και γω!!! Ναι είχαμε συμφωνήσει να παίξουμε χαλαρά. Και εγώ του το πρότεινα. Στην αρχή είχα βάλει δυνατά να τον παίξω, διότι απότι έβλεπα δεν ειχα ελπιδες.
Έλα ντε, που ο δαίμων του πληκτρολογίου έκανε τα μαγικά του!! και τι θέλω να πω. Αφού του έστειλα μηνυμα να παίξουμε χαλαρα, και δέχτηκε, τότε αποφάσισα να αλλάξω το δυνατά που είχα και να το βάλω χαλαρα. Μέχρι στιγμής προσπαθώ να δω γιατί δεν δέχτηκε την εντολή που του έδωσα, γιαυτό δεν απάντησα αμέσως. Ήμουν σχεδόν πεπεισμένος ότι πάτησα αποθήκευση. Τελικά αυτό που συμπεραίνω είναι ότι μάλλον κάτι λάθος έγινε και δεν έκανα update.
Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι, διότι το έχω διαπιστώσει και άλλες φορές, ότι όταν επιλεγουμε απο τις εντολές πχ να βάλουμε man to man, αν εκεινη την στιγμη που το επιλέξουμε κουνήσουμε το roler του ποντικιου τότε η επιλογή αλλαζει. Υπάρχει η πιθανότητα να επέλεξα χαλαρά, να ήθελα να κατεβώ την σελίδα για να πατήσω αποθήκευση, αλλα επειδή αν δεν κλικάρεις κάπου αλλου μέσα στην σελίδα, το ρολερ του ποντικιιού "πιάνει" την περιοχή της επιλογής που έκανες πριν και σου αλλαζει την επιλογή. Μάλλον κάτι τέτοιο θα έγινε, δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιως. Εσκεμμένα μια φορά, δεν έγινε.
Καλό λοιπόν είναι, όταν απαντάμε και συκοφαντούμε κάποιον να περιμένουμε τι έχει να μας πει και ό ιδιος. Τελος παντων, όσοι θέλετε με πιστεύετε, όσοι θέλετε όχι. Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα!