Ha már ténymegállapításokat teszel és személyesre veszed a dolgot, nem árt tudni, hogy hamarabb adtam már u21-es fiatalt a válogatottnak, mint hogy egyáltalán elindult a csapatod. (Ezen felül a felnőtt válogatottnak is adtam már játékosokat.) Hiányosnak írod a tapasztalatom, de sokkal többet nem tudsz felmutatni, egy kiépített ismerősi kör alapján megválasztott u21-es edző vagy, a meg választásod minden szakmai alapot nélkülözött.
Nyilván a "mentoráltad" véded és ez természetes, nagyon jó és szimpatikus csapata van, egyáltalán nem róla/ellene szólt az írásom, ahogyan eddig egyik sem szólt személy ellen.
Az én problémám egyedül a mecs motorral van, felépített szezonok dőlnek meg, mikor több váratlan tényező egy meccsen bukik.
De persze sokkal könnyebb mások hibáit elemezni, miközben elhisszük, hogy mi mindent tudunk és mindent jól csinálunk. :)
Utólag is köszönöm a "tanításod", de ahogyan eddig, így ezután sincs rá szükségem!
A továbbiakban nincs szükség személyeskedésre, javaslatom, hogy ne szemeteljük tele a fórumot, köszönöm.
További sok sikert mindenkinek.