Dopiero co wróciłem do domu i zastałem multum wpisów na forum. Sądziłem, że wynikła jakaś ciekawa dysputa, która może zostać okraszona delikatną poprawą projektu, ewentualnie ciekawym pomysłem na następną edycję. Jednak zamiast tego czytam taką informację:
Organizator powszechnie znany jako kłamca, oszust i hipokryta
Nie powiem, zamurowało mnie. Nie tego spodziewałem się. Czytając jednak dalsze wypowiedzi stwierdzam fakt, że nie warto wychodzić z jakąkolwiek inicjatywą, ponieważ można zostać zrozumianym na opak. Powiem więcej, nie jesteście warci tego, abym poświęcał wam swój czas. Projekt nie był żadną zakamuflowaną manipulacją, szukaniem frajera lub innych okresleń jakich użyliście. Udział był dobrowolny. Jeśli ktoś to uważał za wyzysk to wystarczyło omijać ten wątek z daleka, bo nie macie czego w nim szukać. Niestety, efekt okazał się zupełnie odwrotny. Chciałem zainicjować wśród innych zespołów trening inny od spotykanego dotychczas. Wyjście poza standardowe ramy. Ja mogę jednak trenować w jednym czasie tylko 3 zawodników na 100% i dziwią mnie pytania czemu sam ich sobie nie wytrenuję.
Wychodzi mi na to, że żaden konkurs nie ma racji bytu, ponieważ nieważne jaka byłaby nagroda to albo cena transferu będzie za wysoka i zostanie przycięta lub będą wklejane arkusze kalkulacyjne, gdzie będą podawane liczby nt. opłacalności treningu.
W całym wątku pojawiło się więcej wpisów dotyczących mojej osoby niż samego projektu. Rzadko spotykana sytuacja, tym bardziej, że do takowej nie dążyłem.
Tylko jednej rzeczy nie odpuszczę, tego wpisu :
(246972.31)Mario
Organizator nie ma żadnej pewności, że kupi takiego gracza... gwarantuje jednak trenującemu, że w najgorszym razie będzie mógł go sprzedać właśnie za tyle...
Organizator powszechnie znany jako kłamca, oszust i hipokryta... to nie zbyt dobra reklama dla takowej nagrody:/
oraz promotor "dobra U21.
Jeśli nie udowodnisz tej tezy będę dążył do ukarania Cie za wypowiedzenie tych słów. Nie pozwolę sobie na obrażanie mnie bezpodstawnie.
Jeśli kiedykolwiek przeczytam, że ta gra jest monotonna, bo tylko LI/mtm, LI/mtm i tak w kółko. Nie zapomnę, odeślę do tego wątku ;)
Last edited by Pewu at 9/2/2013 12:53:18 PM