Hmm, ta vazba LP a kolotoče se mi moc nezdá. Podle mne to musí být dáno skillama, ale možné je všechno. Buď našim hráčům něco chybí pro LP nebo naopak to může být i tak, že vysoké hodnoty některých skillů na některých pozicích mohou být kontraproduktivní, protože ti hráči třeba vymýšlejí něco, co snižuje efektivitu LP.
Jinak co se týče kolotoče, tak s ohledem na avizované novinky by tato sezona měla být jeho derniérou. I když možná půjde hrát polokolotoč, zafixovat 3 pozice a 2 nechat volné, pak by to umožnilo točit hráče dle potřeby aspoň na guardech nebo naopak pod košem.
Myslím, že hráči jako Dvořák, Antonín, dříve Zita jsou docela dost podkošoví na SF nebo je podle tebe potřeba ještě o 1-2 stupně vyšší podkoš. skilly pro SF v LP?
Na externím foru jsem zaznamenal nápad zkusit pro perimetr hráče trénovat jinak, než bylo doposud obvyklé. Konkrétně by to znamenalo netrénovat na začátku 1/1, ale zaměřit se na OD, JR, PA a až po vytrénování těchto 3 základních vlastností, pokud na to zbude čas, dotrénovat 1/1. Myslím, že by tímto způsobem bylo asi dosažitelné použití i jiných taktik než LI.