Ne mogu verovati da se nisam "upisao" u ovu sezonu. :o
'ajde prvo na pola sezone da pozelim dobrodoslicu novajlijama. :)
Red je potom cestitati Slobodi na sjajnoj partiji u gostima i zasluzenoj pobedi. Pivopije nastavljaju sa predvidivom igrom i gube svaki mec u kojem nisu favoriti. Nesto ce morati da se menja po tom pitanju.
Moram se osvrnuti i na Conetove lepe reci. Prija kada te neko hvali, voleo bih da delim taj tvoj optimizam. Nazalost, poraz od Slobode je bio realan i ocekivan, kao sto je ocekivano i da se Sloboda pojaca. Pojacacu se i ja verovatno, ali nije to lako u ovakvim uslovima na trzistu.
Nadalje, moram pohvaliti sjajnog Gomeljskog. Najpre zbog fantasticno ukomponovanog tima, konacno je Lazar dobio vrhunske saigrace. On i Papan su mi 2 nedosanjana sna, sto se tice domacih igraca. A onda i zbog izuzetnih postova na forumu, ali na to smo vec navikli.
Dalje, zaboravio sam da prokomentarisem sjajan tim koji je imao Dock u finalu. Svaka cast, vidi se da si stari lisac. Kada sam video igrace na TL, postalo mi je jasno zasto si me onako oducavao od kosarke prethodne 2 sezone. :)
Sto se tice navijackog opredeljenja, ja sam crveno-beo. Nisam ostrascen, mnogo vise volim Zvezdu nego sto mrzim Partizan. I to poslednjih par godina, previse smo postali zatrovani. Secam se recimo cuvenog meca protiv Njukastla, kada sam svim srcem bio uz Milivoja. :)
Potrudicu se da malo "glumim" Gomeljskog u nekim narednim postovima, sada zaista nemam vremena.