BuzzerBeater Forums

BB Lietuva > Krepsinis - LKL, Eurolyga, EuroCup, NBA

Krepsinis - LKL, Eurolyga, EuroCup, NBA

Set priority
Show messages by
From: oooAFIooo

To: glop
This Post:
00
294232.49 in reply to 294232.48
Date: 10/21/2018 12:51:42 PM
Overall Posts Rated:
511511
Vidutinioko statistika :D

This Post:
11
294232.57 in reply to 294232.56
Date: 12/27/2018 7:09:38 AM
Overall Posts Rated:
9393
Smagu ziuret i Doncic. Buvau jo didelis fanas ir tikriausiai vienintelis sakiau, kad i NBA gali ateiti su 20 pts vidurkiu.

Eurolyga nera sviesmeciais blogesne uz NBA. Tereikia suteikti laiko ir duoti kamuoli. Bogdanoviciai NBA taip pat gerai atrodo, ir daug geriau negu kokie Wanamakeriai ar Larkinai savo laiku, nes pastarieji NBA buvo laikomi atsarginiais zaidejais, o Eurolygoje tokie kaip Wanamaker, Larkin, Higgins, Clyburn labai paklausi preke.

NBA komercine lyga ir kartais kad ir koks geras butum, sunku pakeisti savo role komandoje. Keista matyti, kai tikri vidutiniokai Linai ir Delavedovos per viena sezona, o kartais tik viena gera playofu serija, uzdirba sau puikius kontraktus.

Siuo metu mano akimis NBA krepsinyje vyksta revoliucija. Europieciu antpludis ir ju geras zaidimas (tokiu kaip Bargnani, Milicic ir kt. nedaug - Bender ir Hezonja gal) keicia pati zaidima NBA. Dabar vis daugiau komandu vietoje izoliacijos renkasi zaisti pikenrolus. NBA treneriai remiasi Eurolygos rungtyniu medziaga darydami derinius. Mano nuomone, tai rodo, kad netolimoje ateityje galime sulaukti dar daugiau europieciu, ypatingai po gero Doncic sezono. Kol kas Eurolyga patraukliausia NBA lygai per si tukstantmeti.

Advertisement