...ja stvarno neznam do cega je tebi i sta ti hoces da dokazes, da si dobar i ispravan a da sam ja los i kvaran
Nikad te nisam dirao,uvjek hvalio tvoj rad i trud oko reprezentacija i neznam o kakvim foteljama pricas, ja mislim da ima 25 sezona da su selektori bili Gule,Keny,Spartan i ti i da je prije toga jedan izbor bio Tico a prije njega Spartan 10 sezona i ako se Tico kandidovao, sta jel nesmije se niko kandidovati nakon 25 sezona, ne kontam a pogotovo sto se niko i nemjesa u vas rad sto ti i sad zelim da nastavis tu pricu jer kako god ti mislio bez obzira sto nemam dodira ja se osjecam ponosno kad uzmemo medalju ili kad mladi osvoje titulu jer i ja sam dio zajednice, kakav takav ali jesam.
Na forum sam rjetko ulazio,zbog takvih poput vas, sad ulazim cesce i odmah je problem i sto za razliku od Kokosara,Servicijuma,Dedli vikinga,Trudbenika,Osvetnika,Radexa i ostalih, mene necete otjerati i to sad iz inata, koliko god vas ima i koliko god se mjenjali sa temama i provokacijama ja cu biti ovdje, ovo je forum I lige i njen sam punopravan clan, pa makar se borio za opstanak sezonama, jesam li ja nekad usao na forum reprezentacija i nekom nesto pametovao,provocirao nikad ,niti imam namjeru.
Evo i sad ti zelim puno srece u borbi za trofeje a pogotovo u B3 a tako i sa reprezentacijom da obradujes zajednicu sa novom medaljom,ali i dalje neznam sta si za mene zapeo i sta hoces da dokazes...
idemo dalje...