Nagyon köszönöm mindenkinek a hozzászólásokat, sokat segítettetek!
Ami hatalmas félreértésem volt eddig, hogy valamiért azt hittem nem örökíthetőek tovább szezonról szezonra a megfigyelési pontok. Így azért egész új megvilágításba kerül minden, nagyságrendekkel el voltam tévedve hány pontból érdemes gazdálkodni. Na meg hogy nem kell elsietni a gyűjtögetést, mindenképp csökkentem heti 2-re így a pontokat.
Azzal viszont kalkuláltam, hogy csak a sokadik pick lenne az enyém. Mivel a tabella alján többnyire sajnos botok vannak, úgy gondoltam az első körben biztosan, de talán a másodikban is sikerülhet a fő kiszemeltekből elhozni. Erről van személyes élményem a korábbi időszakomból:
(34844920). Meccs statok és tempó+pattanó alapján hoztam, legfeljebb 25 megfigyelési pontom lehetett, szóval jó nagy mázli. Igaz, nem 18, hanem 19 éves volt, de nagyon szívesen megelégednék vele most is
Belátom, hogy tényleg nem érdemes most ellőnöm az összes puskaport, sokkal ésszerűbb miután feljutok. Kicsit sajnálom, hogy ez lett a konklúzió, mert úgy álmodtam meg, hogy majd ezek a saját nevelésű játékosok fognak többek közt a feljutáshoz segíteni. És majd utána jönne egy újabb tárazás -immáron centerekre célozva- amikor feljutva hátrébb végzek pár szezon múlva, de hát boldogok (voltak) a tudatlanok
Azért annyira nem esek kétségbe, draft utána biztosan lesz a piacon is megfizethető áron olyan, aki ha nem is válogatott alapanyag, de másodosztályba feljutni pár szezon edzéssel jó lehet.
Tényleg köszi mindenki még egyszer!
P.