а ко си ти да одлучиш да неће катанац да иде? овде смо сви исти...ста је сјебао једну сезону...играча фала богу има...а попаје ако се котоор кандидује...опет би гласао за њега без секунде размишљања..
ајд ћао
Slazem se, demokratski, samo ne znam ko je Flavijusu (sa kojim inace imam ok odnos) dao pravo da "dzara" koga on misli da treba..Tako da i ja moram da uzvratim "dzaranje", cisto radi ravnopravnosti, nista licno :)
Slazem se, demokratski, samo ne znam ko je Flavijusu (sa kojim inace imam ok odnos) dao pravo da "dzara" koga on misli da treba..Tako da i ja moram da uzvratim "dzaranje", cisto radi ravnopravnosti, nista licno
Slazem se, demokratski, samo ne znam ko je Flavijusu (sa kojim inace imam ok odnos) dao pravo da "dzara" koga on misli da treba..Tako da i ja moram da uzvratim "dzaranje", cisto radi ravnopravnosti, nista licno :)pa naravno, sedecu, cutacu i gledacu, kako se izjednacavamo sa maltom i shqipëriomkada ti se neko popisa na sve ono sto si radio i na sve za sta si izdvojio vreme i trud, ne treba ti neko da ti da blagoslov za dzaranje. ja ne mogu da cutim i gledam kako propada ono sto je stvoreno. mozda nije mnogo stvoreno, ali je sigurno dosta od toga unisteno. tako da dajem sebi za pravo da dzaram i kotura i sve one koji su glasali za njega, da bi tek naizgled bili ranovpravni, i kako se nikad vise ne bi demokratski ophodili prema reprezentaciji.